Ką po kelių mėnesių merginos vilkės, kaip judės ir ką dainuos kol kas neatskleidžiama. „Naujosios pupytės“ narė Oksaana Pikul – Jasaitienė užsimena, jog keli nauji grupės kūriniai jau gimsta užsienio įrašų studijoje. Jiems bus pritaikytas ir naujas, Lietuvos stilistų bei dizainerių kuriamas įvaizdis.

„Seksualumas visuomet liks mūsų grupės dalimi. Tačiau vien su kelnaitėmis mūsų scenoje nebepamatysite!“, - patikino pašnekovė.

Anot jos, nuo 2007 – ųjų, kuomet „pupytės“ pradėjo koncertuoti, sceniniai kostiumai kito ne sykį. Juos kaskart kurdavo kiti autoriai, savaip įsivaizduojantys, kaip merginos, pasirodančios publikai, turi atrodyti.

O.Pikul – Jasaitienė nėra išmetusi nė vieno darbui scenoje naudoto rūbo. Visi jie kaba jos spintoje, tik kai kurie – giliai kertėje. Atlikėja neslėpė su kitomis „Naujosios pupytės“ narėmis mėgstanti peržiūrėti pirmųjų koncertų vaizdo įrašus, nuotraukas, iš „užkaborių“ ištraukti tuo metu dėvėtus kostiumus.

„Būna daug smagaus juoko ir prisiminimų“, - sakė O. Pikul – Jasaitienė.

Anot jos, neužilgo „Naujosios pupytės“ bus ne tik saldi, estetiška, publikos dėmesį traukianti grupė. Atlikėja patikino, jog kažkada puoselėto perdėto seksualumo bus atsisakyta visai.

„Amžius ir statusas neleidžia!“, - su šypsena sakė šią vasarą už krepšininko Simo Jasaičio ištekėjusi O. Pikul.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)