„Lithuania“ ir „Everyday“ – tai dvi dainos, kurios pirmiausia nuskambėjo susirinkusiesiems „Rock Pub“ bare. Pirmąją „Andrew Flame“ lyderis Andrius Grybauskas parašė dailioms lietuvaitėms, o antrosios žodžius jam sukūrė amerikietis Michaelas Whiteheadas.

“Mane labai nustebino, kai elektroniniu paštu gavau laišką iš Michaelo. Jis šiek tiek papasakojo apie save ir paaiškino internete išgirdęs mūsų grupės dainas. Jam labai patiko tai, ką kuriame, todėl nutarė pasidalinti ir savomis dainomis”, - pasakojo A. Grybauskas.

Kaunietis pasakojo, jog M. Whitehead sutiko dėl bet kokio jo dainų interpretavimo.

„Perklausęs kūrinius supratau, kad Michaelo stilius man priimtinas. Jo dainos žodžių visiškai nepakeičiau. Sau šiek tiek pritaikiau tik muziką“, - sakė A. Grybauskas.

Tai, kas „pasigamino“ iš abiejų autorių minčių, „Andrew Flame“ lyderis nusiuntė į Ameriką, tačiau pastabų nesulaukė. A. Grybauskas neabejoja, kad M. Whiteheadas rudenį atvyks į Lietuvą ir „Everyday“ bus įdainuota duetu. Kūrinys taip pat bus vienu iš šešiolikos darbų, atsirasiančių naujame „Andrew Flame“ albume. Pastarojo klausytojai galės išgirsti ir naujausią grupės darbą – dainą „Lithuania“.

A. Grybauskas pasakojo savo meilę tėvynei išsakęs per tai, kas dažnam užsieniečiui „užkliūna“ mūsų krašte – merginų grožį.

A. Grybauskas, grupėje kartu koncertuojantis jo brolis Marius, Ignas Andriukevičius ir Vaidas Kasparaitis naujų dainų pristatymo išvakarėse jų pasiklausyti atėjusiems gerbėjams paruošė staigmeną – pačių rankomis, pagal savitą receptą pagamintą sūrio pyragą.

„Jis – tarsi mūsų firminis. Dabar visi grupės nariai jį moka gaminti. Saldėsiu nesimėgaujame dažnai, bet kartais po repeticijų juo save palepiname“, - sakė M. Grybauskas, sūrio pyragą išmokęs gaminti prieš pusantrų metų ir jo receptą patobulinęs riešutais bei cinamonu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)