„Ar dar mane sapnuoji?“ – kūrinys, skleidžiantis viltį per atstumą mylintiems ar mylėjusiems žmonėms.

25-erius metus sėkmingai gyvuojanti grupė MAN-GO ir šių laikų muzikines madas diktuojanti grupė SADBOI, su lyg kiekviena savo nauja daina renkanti socialiniame „Youtube“ kanale milijonines peržiūras: koks tarp jų ryšys?

SADBOI muzikantai - Edgaras Koldaras ir Artiomas Penkevičius neslepia, kad užaugo su grupės MAN-GO dainomis. XXI amžiuje kartu atlikti bendrą kūrinį ir nufilmuoti vaizdo klipą jiems pasirodė „Geru vaibu“.

Muzikiniai kolektyvai susijungė bendrai veiklai ne atsitiktinai: MAN-GO, besiruošianti naujam koncertiniam turui, ieškojo naujų sąskambių. SADBOI pagal savo prigimtį – teisingai išauklėti: garbina saviraiškos laisvę, bet ir linkę eksperimentuoti.

Išdava – bendras kūrinys „Ar dar mane sapnuoji?", kupinas lyrikos ir nesuvaidintų jausmų. Abi komandos įsitikinusios, kad daina sulauks atgarsio daugelio širdyse.

Klaipėdoje naujam kūriniui, kuriame atskleidžiama išjausta, prarasta ir vėl atgimusi meilė, nufilmuotas vaizdo klipas.

Pagrindiniais herojais tapo Edgaras (SADBOI) ir Gabija (MAN-GO). Visa komanda tikina, kad surado bendrą kalbą akimirksniu, nors susitiko gyvai tik vaizdo klipo filmavimo dieną.

„MAN-GO merginos – išskirtinės, patyrusios, tikros scenos vilkės gerąja to žodžio prasme. Prodiuseriai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai, Žilvinas Liulys – visi susikalbėjome ir supratome vienas kitą, lyg būtume viena šeima.

Esame dėkingi vaizdo klipo prodiuseriui Erdvilui Abukevičiui, kuris taip pat žaibiškai pajautė visą mūsų bendrystę, nežinau – gal magiją. Turime puikų rezultatą, atskleidžiantį dainos esmę vaizdo klipe, filmuotame skirtingose Klaipėdos miesto lokacijose. Viliamės, kad gerbėjai įvertins“, – sako SADBOI grupės nariai.

„Norėjome naujo vėjo savo muzikinėje veikloje. Gavome“, – gudriai šypsosi MAN-GO merginos.

Su naujuoju kūriniu grupė MAN-GO vainikuoja savo pasiruošimą artėjančiam išskirtiniam koncertų turui per Lietuvą su gyvo garso grupe.

Startas - lapkričio 11 d. Panevėžyje, lapkričio 15 d. - Mažeikiuose, lapkričio 17 d. – Alytuje, lapkričio 24 d. – Vilniuje.

MAN-GO šįmet švenčia 25-erių metų gimtadienį, tad dar keturi jubiliejinio turo pasirodymai vyks pirmąjį žiemos mėnesį arenose: gruodžio 1 d. – Klaipėdos „Švyturio“, gruodžio 2 d. – Šiaulių, gruodžio 3 d. – Kauno „Žalgirio“, gruodžio 15 d. Kėdainių.

Į kai kuriuos pasirodymus svečių teisėmis kviečiama ir grupė SADBOI naujajam kūriniui „Ar dar mane sapnuoji?“ pristatyti. O artimiausias laikas, kada galite išvysti solinį SADBOI pasirodymą – spalio 21 d., kai Panevėžyje vyks grandiozinis renginys „Šokių Boom‘as“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją