Dainos ir vaizdo klipo premjerą lydėjo jausmingas Iglės įrašas socialiniuose tinkluose, rašoma pranešime spaudai.

„Dėkoju tėvams, kurie buvo ir yra mano nepajudinami stiprybės, ir meilės ramsčiai. Jūsų pasiaukojimas, rūpestis ir padrąsinimas nutiesė kelią tam, kas esu šiandien. Norėčiau, kad būčiau išreiškus savo dėkingumą anksčiau, bet vaikystėj ar paauglystėj apie tai negalvojau. Tiesiog, mėgavausi būdama vaiku. Tas vidinis vaikas niekada niekur nedings. Jūs viską padarėte tobulai, niekada nieko nekeisčiau“, – gražius žodžius savo tėvams skyrė ji.

Dainininkė turi jaunesniąją seserį, kuri, kaip pati sako, buvo ir yra jos „nusikaltimų bendrininkė“. „Tavo buvimas mano gyvenime yra žodžiais nenusakomas lobis ir aš esu dėkinga už kiekvieną akimirką, kuria dalinamės kartu. Džiaugiuosi, jog ateini pas mane, kai tau sunku, ar kai lengva“, – sako ji.

Dainos „Dėkoju tau“ vaizdo klipas čia:

„Jūs mane apipylėte šiluma ir tobulom akimirkom. Jūsų meilė ir buvimas šalia suteikė mano gyvenimui gilumo ir prasmės. Prisiminimai, kuriuos sukūrėme, juokas, kuriuo dalinamės, ir mus siejanti meilė – dalykai, kurie man yra be proto svarbūs. Nėra didesnės palaimos nei turėti tokią šeimą. Negalėčiau Dievo prašyti tobulesnio, labiau mylinčio ir palaikančio žmonių rato. „Dėkoju tau“ – tai būdas išreikšti dėkingumą, kuris visą laiką buvo, yra ir bus mano širdyje. Tai duoklė meilei ir vienybei, kuria dalijamės, ir priminimas, kad kiekviena diena, kurią praleidžiame kartu, yra diena, už kurią turime būti dėkingi. Myliu jus visus labiau, nei galima išreikšti žodžiais, ir tikiuosi, kad ši daina perteiks mano jausmų gilumą. Gyvenimas per trumpas pykčiams, nuoskaudoms, barniams. Niekada nevėlu atsiprašyti, paskambinti, nuvažiuoti ir tiesiog būti kartu, būti dėkingais, kad turime vienas kitą“, – gražius žodžius savo tėvams, sesei, močiutėms, tetoms ir dėdėms socialiniuose tinkluose skyrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją