Kalbėdamas apie ką tik įrašytą kūrinį ir įspūdingus pasiekimus radijo stočių topuose bei muzikos platformose, Ruslanas Kirilkinas pasidžiaugė savo bendradarbiavimu su itin talentingu prodiuseriu Andriumi Jovarausku, kuris sukūrė ir kitas pastaruoju metu didelio populiarumo sulaukusias jo dainas.

„Darbas studijoje su juo yra magiškas! Pagaliau sutikau žmogų, su kurio pagalba galiu kalbėti per muziką ir būti savimi. Pagaliau galiu dainuoti tai, ką jaučiu ir kaip išjaučiu. Šį rudenį pasirodys naujas mano albumas, kuris bus itin atviras, o jame suguls dainos iš gyvenimo, skausmo ir laimės akimirkų. Labiausiai džiaugiuosi, kad jame nebeliks vietos koveriams,“ – kalbėjo 2001-aisiais savo muzikinę karjerą pradėjęs atlikėjas, kuris triumfavo LNK muzikiniame šou „Muzikos akademija“ 2008 metais, sėkmingai dalyvavo ne viename muzikiniame projekte ir iki šiol yra išleidęs du solinius albumus „Laisvės kaina“ bei ,,Nebepaleisk“.

Pasak Ruslano, naujos dainos „Nereikia nieko, tik tavęs“ muzikinis klipas buvo filmuojamas Lietuvos pajūryje, įvairiose Ventės rago vietose. Tačiau jame dainininko tikrai nepamatysime brendančio į bangas. „Žaviuosi jūra, bet ji nėra mano draugė. Aš nemėgstu plaukti, gal net ir nemoku tinkamai, vanduo nėra mano mėgstama stichija, – kalbėjo dainininkas. – Man gera pasėdėti kopose, stebėti ir klausytis jūros bangavimo, bet tik tiek…“

Ruslanas Kirilkinas prisipažino, kad yra iš tų žmonių, kurie vengia šurmulio ir nemėgsta nereikalingo dėmesio, todėl Lietuvos pajūryje paprastai tik koncertuoja, o pailsėti vyksta į Latvijos kurortą Liepoją. „Nors esu scenos žmogus, kasdieniame gyvenime noriu ramybės ir likti nepastebėtas. Man geriau, kai dėmesio centre būnu ne aš pats, o mano dainos,“ – šypsodamasis prisipažino atlikėjas

„Būsiu laimingas, jei klausytojams patiks naujasis mano kūrinys „Nereikia nieko, tik tavęs“, būtinai peržiūrėkite jo vaizdo klipą. Nors aš neturiu jokio sėkmingų santykių recepto, tačiau tikiu, kad tik bendromis jėgomis yra įveikiamos visos kliūtys ir negandos. Žmonės turėtų būti atlaidesni vienas kitam, pakantesni ir atsidavę, kad santykiai neštų šviesą… Tai, kas mums brangu, yra visai šalia mūsų, tad nevisuomet būtina apkeliauti visą pasaulį, kad šį dalyką suvoktume. Apie tai ir yra ši mano įrašyta daina,“ – kalbėjo Ruslanas Kirilkinas prieš „Nereikia nieko, tik tavęs“ premjerą „Spotify“, „Apple Music“, „Deezer“, „Tidal“ ir kitose muzikinėse platformose.

Ruslano Kirilkino vaizdo klipas „Nereikia nieko, tik tavęs“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją