Mantas su Monika pristatymo metu nustebino ir netikėtais įvaizdžiais. Žinomas aktorius buvo pasipuošęs margaspalviu švarku ir šortais, o jo scenos partnerė – mėlynų ir juodų plaukų peruku bei vilkėjo perregimą suknelę.

Jie pasakojo, jog kurdami naujausią savo vaizdo klipą jie daug bendradarbiavo ir mokė vienas kitą. Monikai teko ne viena aktorinio meistriškumo pamoka. „Viena ilga, o kitos jau trumpesnės pamokos. Nebuvo lengva. Gal ne kiek dublių reikėjo kartoti, bet po kiekvieno galvojau, kodėl nepavyksta“, – spaudos konferencijos metu juokėsi M. Pundziūtė-Monique.

Vasario 2 dieną bus pristatytas ir pats filmas, nors naujas muzikinis klipas - nemaža jo dalis. Tiesa, filme, kaip žada kūrybinė komanda, pamatysime ir ne vieną linksmą situaciją. „Ten yra ir šaltibarščiai. Jie visada populiarūs, o dabar išgyvens aukso amžių“, – nevengė šmaikštauti žinomas humoristas ir aktorius.

Paklausti, apie ką šis filmas, scenos atstovai papasakojo, jog apie žvaigždžių ligą, kuria suserga daugelis. Radijo laidų vedėjo Orijaus Gasanovo paklausus, ar ir patys sirgo žvaigždžių liga, jie nusijuokė: „Taip. Tačiau praėjo. Filmas yra apie didžiulę sėkmę Lietuvoje išgyvenantį duetą. Apie Moniką ir Mantą bei visus jų džiaugsmus, kurie įvyksta būnant šou pasaulio dalimi“.

Filmo veiksmas vyksta Lietuvoje, tačiau tikslaus biudžeto kūrėjų komanda atskleisti nenorėjo. Kalbėdamas apie naują kūrinį M. Stonkus atskleidė, kad keisčiausia buvo filmuotis nuogam ant žirgo soliariume.

„Taip. Buvau visiškai nuogas ir buvo keista trintis taip į arklį. Keista turbūt buvo ir jam, nes taip keistai krūpčiojo. Tos scenos metu kiti komandos nariai turėjo išeiti (juokėsi). Buvo sudėtinga išsilaikyti ant arklio nuogam

Kažkokių prototipų iš Lietuvos šou pasaulio nebuvo ir nieko nemėgdžiojome, nekopijavome, bet bendravimo su žiniasklaida ir klausytojais koncertų metu sėmėmės stebėdami ne tik Lietuvos, tačiau ir užsienio žvaigždes“, – sakė jie.

Anot vaizdo klipo režisieriaus Dominyko Blizniko, filmuota buvo ir soliariume, nes žvaigždės turėtų būti įdegusios. Kūrėjų teigimu, filme taip pat galėsime pamatyti ne vieną stereotipą, kuris dominuoja mūsų šalies pramogų pasaulyje.

Šioje juostoje taip pat vaidino ir radijo laidų vedėjai Orijus Gasanovas bei Simona Albavičiūtė-Bandita, aktorė Rimantė Valiukaitė, žuranlistė Rasa Tapinienė, jaunosios kartos aktorius Marius Čižauskas, reperis Lilas ir Innomine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)