„Po antrojo albumo „Šiaurum Vėju“ sulaukėme daugybės puikių atsiliepimų, tad sėkmingai tęsiame eksperimentus su įvairių šalių liaudies dainoms“ – pranešime spaudai pasakojo grupė „Okata“ savo repertuare turinti ne tik lietuvių, bet ir prancūzų, albanų, švedų, latvių folkloro kūrinių.

„Nuo šiandien ir estų“ – džiaugiasi atlikėjai, sveikindami kaimynus su svarbia švente.

„Labai pasiilgome kelionių, draugystės. Šiuo kūriniu norime nusiųsti linkėjimus Estijai bei prisiminti Baltijos šalių vienybę, kuri visais laikais buvo stipri ir aktuali. Šiuo sudėtingu laikotarpiu renkamės saugiausią būdą keliauti per muziką bei turime unikalią galimybę kurti Baltijos kelią dainomis“ - mintimis dalinasi atlikėjai.

Šiais metais tai jau antra grupės „Okata“ muzikinė premjera. Sausio pradžioje buvo pristatyta daina „Pūtė Vėjas“, kuriai vaizdo klipą sukūrė režisierius Saulius Baradinskas kartu su „Sapiens Music“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)