„Koncerto idėja – paprasta ir nuoširdi. Kalėdos pirmiausia – artumo, šilumos metas. Dovanosime jaukų pasirodymą, kur mes esame kaip niekad šalia ir žmonės šalia mūsų. Tai – tiesiog tikras bendravimas prieš gražiausias metų šventes. Kad ir kur atvažiuosime – pas šeimas, draugų ar bendradarbių ratą – neabejojam, kad pasibuvimas drauge bus šiltas, betarpiškas, nepamirštamas. Tokio koncerto tikrai dar negrojome. Kažkam pasiseks ir turės tikrai išskirtinį koncertą ir „Biplan“ dėmesį.

Norėtume visus pasveikinti su Kalėdomis, bet fiziškai tai, deja, neįmanoma. Aplankysime vieną šeimą, bičiulius ar bendradarbių būrį, bet mūsų kalėdinį pasirodymą konkurso laimėtojams galės stebėti visi „Delfi“ portale, o mūsų kalėdinius sveikinimus ir šilumą stengsimės per ekranus perduoti net ir į tolimiausius šalies ar net pasaulio kampelius“, – sako biplanų lyderis Maksas Melmanas.

„Ši dovana mūsų skaitytojams bei grupės gerbėjams – tikrai neeilinė. Toli gražu ne kiekvienas gali pasigirti tuo, jog jų pasirinktoje vietoje „Biplan“ surengs asmeninį pasirodymą ir tokiu būdu padės pajusti artėjančias Kalėdas. O dalyvauti konkurse paprasta – tereikia Delfi.lt feisbuke prie konkurso įrašo komentaruose patalpinti tos vietos, kurioje svajojate išvysti „Biplan“ koncertą, nuotrauką ar vaizdo įrašą ir trumpai aprašyti, kodėl šio laimėjimo nusipelnote būtent Jūs, jūsų artimieji ar bičiuliai. Laimėtojus skelbsime lapkričio 27 dieną, o dalyvauti galite tiek kartų, kiek tik norite, taip pat paraginkite laimę išbandyti ir visus pažįstamus“, - sako „Delfi“ rubrikos „Veidai“ redaktorė Gintarė Urnikienė.

„Turime viziją, kad tai bus maždaug 30 minučių itin šiltas pasirodymas, labiau kamerinis koncertas, kuriame, aišku, tarp visų dainų ir mūsų gražiausių ir geriausiai žinomų kūrinių, nuskambės Kalėdoms tinkančios „Biplan“ dainos ir, žinoma, mūsų naujos dainos „Kalėdos“ premjera, - žada M. Melmanas.

Gerbėjams dovanomas koncertas, planuojama, turėtų įvykti lapkričio 30 dieną. Jį filmuos „Delfi TV“ komanda.

Grupės lyderis pasakoja, jog klausimas, apie ką yra daina, visuomet yra vienas sudėtingiausių. Biplanai sako, kad pristatydami premjeras jie stengiasi, kad klausytojai dainas pritaikytų sau, pagal savo situaciją ir patirtis.

„Mes tikrai nesame proginių dainų meistrai, bet šį kartą pavyko būtent taip ir parašėme tokią dainą, kuri visomis prasmėmis yra proginė. Ko gero, pajautėme tą šurmulį, Kalėdų laukimą ir artėjančias Kalėdas – tiek aplinkui, tiek, pirmiausia, mūsų viduje, laukiame ir visada ilgimės laiko, kurį praleidžiame su mums brangiausiais žmonėmis. Apie tai ir sukūrėme dainą. Kūrinys „Kalėdos“ – apie tai, kad šios šventės ne vien šurmulys, dainuojame apie tai, kad gal neverta ieškoti šilumos kažkur aplink, galbūt ties žmonės yra visai šalia, kurie tavęs ilgisi ir kuriems Tu esi brangiausias, tai žmonėms, kuriems kiekviena akimirka praleista su tavimi yra brangi. Galbūt šie žmonės yra ne kažkur, o visai šalia, jie tau svarbiausi ir užtenka tik ištiesti ranką. Visada sudėtinga švęsti Kalėdas su kažkuo, kas tau nėra brangus, „Kalėdos“ yra apie laiką kartu ir žmones, kurie tau brangūs, žmones, kurie tavęs ilgisi ir yra pasiruošę tau per Kalėdas dovanoti save – ir ne tik per Kalėdas!“ – sako M. Melmanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)