„Iš tikrųjų labai džiaugiuosi, kad šiandien, penktadienį, 13-ą dieną rankose laikau naują albumą. Nuo 2008-ųjų kalbėjau, kad reiktų išleisti albumą, tačiau iki šiol tai tebuvo kalbos ir viltys. Šiandien mano svajonė išsipildė, – naujienų portalui DELFI kalbėjo R. Kirilkinas.

Naujausiame albume „Meilės kaina“, kurį išleido kompanija „Muzikinė partija“ – 16 R. Kirilkino perdainuotų kūrinių, kuriuos jis yra atlikęs įvairiuose TV projektuose.

„Visos hitinės dainos. Albume, ir duetas su Evelina Anusauskaite, ir su Vilija. „Laisvės kaina“ yra riboto tiražo albumas, jau greitai atsirasiantis prekyboje. Džiaugiuosi, kad daug žmonių jau nuo šiandien bus laimingi“, – pasakojo jis.

Dainininkas pasakojo, kad albume panaudotos nuotraukos iš pikantiškos fotosesijos, kurią naujienų portalo DELFI skaitytojai pirmieji turėjo progą įvertinti dar šių metų sausio pabaigoje.

„Kai kurių dainų skambesio aš pats nežinau. Tiesiog kažkada atėjau į studiją, įrašiau. Šiandien klausysiu ir analizuosiu. Jau seniai nebesimėgauju nei savo, nei kitų muzika, nes tai man yra kasdienis darbas“, – kalbėjo jis ir pridūrė, jog klausytojams turėtų būti įdomu išgirsti, kaip kito jo galimybės, balsas ir stilius per pastaruosius penkerius metus, mat naujame albume – kūriniai iš skirtingų laikotarpių.

„Tai – penkerių metų bagažas. Tikrai girdėsis, kaip keitėsi mano balsas, mano suvokimas, kaip kiekvieną natą reiktų atlikti. Gyvename tokiais laikais, kai kompaktinių diskų niekas nebekepa, nes to daryti tiesiog neapsimoka. Iš diskų leidybos užsidirbti neįmanoma, todėl to ir nesitikiu, pelno, man tai nėra svarbu. Tiesiog norėjau savo albumo“, – DELFI kalbėjo jis.

R.Kirilikinas ir naujasis jo albumas – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)