„Filmavimas užtruko apie šešias valandas. Filmavimui ruošėmės labai intensyviai apie porą mėnesių. Mokiausi šokti, o pasiruošti padėjo profesionalios šokėjos. Iš tiesų labai daug dirbome. Man šis klipas – didelė investicija, į kostiumus įdėta daug širdies, juos kūrė Kristina Valūnaitė. Jie dekoruoti Swarovski kristalais ir blizgučiais, reikėjo tikrai darbščių rankų“, – DELFI pasakojo N. Šiaudikytė.

Paklausta apie idėją, Neringa atskleidė, kad viską sumanė ji pati. Apie vaizdo klipą atlikėja svajojo jau seniai. Ji turi planų pasirodymus rengti ir už Lietuvos ribų.

„Norėjau sukurti gerą kokybišką filmuką, kuriame šokčiau ir atrodyčiau taip, kaip scenoje. Klipo tikslas - kad žmonės, peržiūrėję jį, suprastų, kokio mano rengiamo šou galima tikėtis. Man svarbu, kad pasirodymai klubuose nebūtų tik foninė muzika gurkšnojant kokteilius“, – pasakojo N. Šiaudikytė.
Neringa Šiaudikytė su šokėjomis, „Foto Omnia“ nuotr.

Dainininkė pasakojo apie sunkumus surengti koncertų turą Lietuvoje. Anot jos, naktiniai klubai - patogiausia vieta gerbėjams parodyti savo galimybes ir tobulėjimą.

Paklausta, kaip vaizdo klipas pasieks gerbėjus, N. Šiaudikytė tikisi, jog video bus rodomas visur, jį platins naktiniai klubai prieš dainininkės pasirodymus.

Pasiteiravus, kiek kainavo klipas, fotosesija, nauji kostiumai, Neringa atskleisti nepanoro, tačiau paaiškino, kad investavo labai daug. „Ne vieną tūkstantį teko išleisti“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)