„Scenoje jau esu septyniolika metų ir tikiuosi čia dar suktis ir suktis, kaip ilga nesibaigianti vinilinė plokštelė. Bet būčiau tas vinilas, kuris neužknisa (juokiasi, – aut.past.). Didžiausiais savo muzikiniais pasiekimais laikau sukurtus ir išleistus tris solo albumus bei dar penkis su „Freaks On Floor“. Tačiau gyvenime didžiausias pasiekimas yra buvimas tėčiu“, – pranešime spaudai tvirtai sako dainininkas.

Paklaustas, kas kovoje bus jo stipriausias ginklas, Justinas įvardina savo scenos bičiulius, kuriuos vadina „JJ‘s Angels“, na, o geriausia paties sukurta daina atlikėjas laiko lyriškąjį savo hitą „Kvėpuoti nustosiu“. O kuris GJan kūrinys – pats pačiausias?

„Jei reikėtų išrinkti vieną anglų kalba, tai būtų „Not Afraid“. O lietuviškas geriausias jos gabalas yra „Leidžiu sau viską“. Aš labai vertinu, kaip Greta eina savo keliu, nesiblaško, neieško lengvų išeičių, į viską žiūri rimtai, užtikrintai. Galiu drąsiai pasakyti, kad tuo pačiu ji keičia bei aukštyn kelia visą lietuviškos muzikos lygį“, – pagyrų savo „Red Bull SoundClash“ konkurentei negaili J. Jarutis.

Tiesa, paprašytas įvardinti Gretos minusus, karingai nusiteikęs Justinas taip pat atsako ilgai negalvodamas.

„Manau, kad blogiausia būtent šio renginio formato situacijoje yra GJan užtikrintumas jos pačios pergale. Vis tik visko gali būti“, – paslaptingai šypsosi jis.

Tiesa, svarbiausiais teisėjais šou metu taps į Šiaulių areną susirinkę abiejų atlikėjų gerbėjai iš visos Lietuvos, todėl tiek J. Jaručiui, tiek GJan teks dėl jų pakovoti dar gerokai iki renginio.

Laimėtojas paaiškės po 4 raundų

Keturių raundų dvikovos laimėtojas bus skelbiamas „Red Bull SoundClash“ pabaigoje, pamatavus publikos plojimus, klyksmus, šauksmus, švilpimus ir visus kitus triukšmo kėlimo įgūdžius. Salėje įrengti garso matuokliai po kiekvieno atlikėjo pasirodymo skaičiuos ovacijų sukeltą triukšmą – laimėtojo karūną užsidės tas, kurio gerbėjai bus aistringesni sirgaliai.

„Red Bull SoundClash“ pirmojo raundo metu J. Jarutis ir GJan atliks jiems abiem parinkto bendro kūrinio savas versijas. Antrasis raundas – „perėmimas“. Atlikėjui pradėjus dainuoti savo dainą, ją turės užbaigti oponentas. Trečioji renginio dalis – labiausiai stebinanti. Čia dalyviai atlieka po tris savo kūrinius netikėtuose, jų įprastos kūrybos žanrus perlipančiose, aranžuotėse. Finalinio raundo metu scenoje pasirodys ir kviestiniai svečiai. Tokiu būdu atlikėjai ištrauks savo kozirius – žvaigždes, su kuriomis atliks bendrus kūrinius.

„Red Bull SoundClash“ Šiaulių arenos stogą kilnos jau visai netrukus, balandžio 5-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją