„Slaptų gudrybių į šią areną neštis nesiruošiu, bet šiuo metu derinu vieną siurprizą“, – pranešime spaudai sako tokius hitus kaip „Ruduo“, „Melagė“, „Važiuoju kur širdis“ ir daugelį kitų sukūrusi Greta.

Neseniai Kauno „Žalgirio“ arenoje savo didžiausią karjeroje koncertą surengusi dainininkė, paklausta, ar šiai kovai ruošia kokią nors strategiją, sakė: „Muzikoje ir gyvame dainų atlikime yra daug niuansų, kuriuos, jei pradedi strateguoti, gali pasimiršti apskritai, dėl ko tu ant tos scenos stovi. Man, asmeniškai, svarbiausia pasirodyti ir atlikti dainas taip, kaip moku ir jaučiu geriausiai. Tai ir yra mano strategija.“

Dėliodama savo ginklus kovai, Greta peržiūrėjo 2020 metais vykusios „Red Bull SoundClash“ dvikovos tarp J. Jaručio ir Monique įrašą, todėl šiek tiek gali įtarti, ko galima laukti bei tikėtis iš priešininko.

„Man atrodo, Justino stipriausios savybės yra tai, kad jis talentingas dainų kūrėjas, turi gražų balsą, yra išvaizdus ir visada nešiojasi savo tą šarmingą šypseną, kuria lengva pasitikėti. Silpnų jo pusių nelabai sugalvoju, apart to, kad esu girdėjusi užkulisiuose, jog jis laiko save geriausiu vyru atlikėju Lietuvoje. Na, ir, kiek teko jį pažint, būtent prisidengdamas savo gražiu žavesiu jis moka lengvai manipuliuoti situacija. Bet tai nebūtinai bloga savybė“, – mano GJan.

Pagal „Red Bull SoundClash“ taisykles, laimėtoją išrinks susirinkę į Šiaulių areną gerbėjai. Ar dainininkė turi kokių planų, savų būdų, kaip ten jų sukviesti kuo daugiau?

„Nieko išskirtinio nedarau. Nemanau, kad yra didelis skirtumas, kieno klausytojų, gerbėjų bus daugiau. Renginys tiek nenuspėjamas, kad, turbūt, jei Justinas atliks mano dainą įdomiau, tai už jį balsuos ir mano klausytojas ir atvirkščiai – jei mano atlikta Justino dainos versija tą vakarą atėjusiems žmonėms patiks labiau, tikiu, kad jie prabalsuos už mane. Šis renginys tuo ir įdomus“, – įsitikinusi GJan.

Laimėtojas paaiškės po 4 raundų

Keturių raundų dvikovos laimėtojas bus skelbiamas „Red Bull SoundClash“ pabaigoje, pamatavus publikos plojimus, klyksmus, šauksmus, švilpimus ir visus kitus triukšmo kėlimo įgūdžius. Salėje įrengti garso matuokliai po kiekvieno atlikėjo pasirodymo skaičiuos ovacijų sukeltą triukšmą – laimėtojo karūną užsidės tas, kurio gerbėjai bus aistringesni sirgaliai.

„Red Bull SoundClash“ pirmojo raundo metu J. Jarutis ir GJan atliks jiems abiems parinkto bendro kūrinio savas versijas. Antrasis raundas – „perėmimas“. Atlikėjui pradėjus dainuoti savo dainą, ją turės užbaigti oponentas. Trečioji renginio dalis – labiausiai stebinanti. Čia dalyviai atlieka po tris savo kūrinius netikėtuose, jų įprastos kūrybos žanrus perlipančiose, aranžuotėse. Finalinio raundo metu scenoje pasirodys ir kviestiniai svečiai. Tokiu būdu atlikėjai ištrauks savo kozirius – žvaigždes, su kuriomis atliks bendrus kūrinius.

Tačiau vakaro nugalėtoją galiausiai karūnuos salėje susirinkę gerbėjai. Todėl J. Jarutis ir GJan dėl jų širdžių kovą pradeda gerokai anksčiau.

„Red Bull SoundClash“ Šiaulių arenos sienas drebins jau visai netrukus, balandžio 5-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją