Kaip prieš koncertą Kaune teigė pati atlikėja, pasiruošimas šiam koncertui vyko labai skrupulingai. Kartu su grupe ji diskutavo, kaip dainas sudėlioti taip, kad atėjusiems į koncertą senieji kūriniai suskambėtų naujai, o dar negirdėtos dainos paliktų norą išgirsti jas dar kartą, rašoma spaudos pranešime.

Monika Linkytė

„Naujų dainų ne viena. Tai labai džiugina! Juk galėsiu su žmonėmis pasidalinti savo šviežiausiomis istorijomis – tuo, kokia šiuo etapu esu. Tad jausmų mano viduje šiuo metu daug: ir jaudinuosi, ir be galo laukiu susitikimų, bet vis sau primenu, kad svarbiausia mėgautis pasiruošimo procesu, o pačiame koncerte – mėgautis akimirkomis.

Monika Linkytė

Viskas skrieja milžinišku tempu, dėl įtampos koncertuose tikrai sudėtinga atsipalaiduoti, tad nuolat sau kartoju, kad pagrindinė koncerto esmė – išgyventi akimirką. Tiek man, tiek klausytojui“, – ruošdamasi koncertui sakė M. Linkytė.

Monika Linkytė

Jau liepos 27 d. M. Linkytė savo kūrybos gerbėjams ruošią dar vieną pasirodymą. Šį kartą koncertas vyks Vilniaus universiteto Didžiajame kieme, o atlikėjai pritars styginių kvintetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją