Monika Marija pasakoja, jog tam, kad gimtų ši daina, pirmiausiai teko rasti jausmą. Ir tai nebuvo taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tiesa, nors savęs paieškos užtruko, pats kūrinys gimė visai netyčia.

„Šita daina man yra kaip True North – ilgai užtruko, kol šitą jausmą radau. Atrodo, kad pagaliau „susistovėjau“ savo nepastovioj asmenybėj ir per ilgas paieškas, eksperimentus, per tam tikrą laiką pagaliau jaučiu, kur link veda širdis: kaip noriu atrodyt, ką noriu papasakoti. O parašėm ją visai netyčia ir gan greitai, kaip dažniausiai ir būna su mylimiausiomis dainomis“, - pranešime spaudai šypsosi dainininkė.

Daina „Ten, kur užaugom“ gimė pakeliui į Čikagą, kur ji keliavo kartu su gitaristu.

„Sugalvojome porą idėjų, jau išgirdus pirmus akordus žinojau, kad jie pavirs į dainą. Tikėjausi, o, tikriausiai, ir klausytojai iš manęs tikisi kažkokių sugriuvusios meilės dainų, bet kažkaip pastaruosius metus jaučiu tik dėkingumą už žmones, kuriuos turiu aplink, o svarbiausias iš jų - mano sesė. Nes „kai žemė iš po kojų vėl slysta“, pas nieką kitą daugiau man nesinori eiti. Regis, labai nesvetimas šitas jausmas turėtų būti daugeliui – kad bent mintimis kartais gera sugrįžti į namus ir ten, kur užaugom, nes tada lengviau prisimint, kas tokie esam“, - pasakoja Monika Marija.

Su šia daina ji lyg pradeda ir naują muzikinį etapą – žada mažiau kliautis nuomonėmis iš išorės, kokia muzika turėtų „paeiti“ ir labiau įsiklausyti į savo vidų. Tad gerbėjai išgirs kiek kitokį – country – skambesį. Būtent šis stilius jai artimas jau ne vienerius metus.

Dainą atlikėja išleidžia su vaizdo klipu, kurį irgi sugalvojo pati.

„Norėjome kažko paprasto, kas papildytų dainą, o ne ekstravagancijos. Idėją greičiausiai padiktavo patys dainos žodžiai“, - intriguoja Monika Marija.

Su šia premjera ji teigia neapsiribosianti - greitu metu gerbėjai gali laukti gerokai daugiau naujų kūrinių.

Dainos „Ten, kur užaugom“ vaizdo klipas:

Vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją