„Noriu jus pakviesti į savo didžiausią vasaros koncertą po atviru dangumi. Noriu pakviesti jausti ir išjausti. Pastarasis pusmetis buvo lyg amerikietiški kalneliai: daug juoko, laimėjimų, vidinių pralaimėjimų, ašarų, pykčio, liūdesio, adrenalino, šypsenų, tikrų ir netikrų žmonių aplink. Noriu jums visa tai išpasakoti muzikoje“, – pranešime spaudai sako Monika Linkytė, gegužę sugrįžusi iš didžiosios „Eurovizijos“, parsivežusi daugybę įspūdžių ir vieną aukščiausių pasiekimų šalies istorijoje – 11-ąją vietą.

„Čiūto tūto“ virusas visiems suteikė daug gerų emocijų ir vėl visus suvienijo, o koncertas Lukiškių kalėjime taps puikia proga prisiminti tai, kas pakerėjo Europą, – visas Vilnius vėl galės kartu uždainuoti eurovizinį burtažodį.

„Rašydama savo eurovizinę dainą „Stay“ viduje turėjau nenuvaldomą norą sudėti į ją lietuviškų burtų. Jie užbūrė mus, užbūrė ir Europą. Šiame koncerte, pažadu jums, lietuviškų burtų bus dar daugiau. Žinau, gal skamba paslaptingai, bet aš noriu jus labai nustebinti. Taigi lauksiu jūsų rugpjūčio 8 d. Lukiškių kalėjime“, – kviečia Monika.

Ji žada, kad klausytojų laukia labai gražus susitikimas, su burtais, visų pamiltomis Monikos dainomis, taip pat analogų pasaulyje neturintis Lukiškių kalėjimo kompleksas, scena po atviru dangumi ir ypatingas rugpjūčio vakaras, kurį įgarsins Monika Linkytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją