G. Wardas buvo dalyvavęs realybės šou „RuPaul’s Drag Race“, vėliau filmavosi BBC dokumentiniame filme „Gypsy Queen And Proud“ („Esu romų karalienė ir tuo didžiuojuosi“).


Artimųjų pranešime rašoma:

„Skaudama širdimi, be gali liūdėdami pranešame, kad tragiškai mirė mūsų George‘as, Cherry Valentine. Tai bus didžiulis sukrėtimas daugumai žmonių, mes suprantame, kad tokia žinia visada šokiruoja. Mes, jo artimieji, vis dar mėginame susitaikyti su jo mirtimi, mūsų gyvenimai niekada nebus tokie, kokie buvo. Suprantame, kaip stipriai jis buvo mylimas, kiek daug žmonų įkvėpė ir gyvenimų palietė. Prašome visų kantrybės ir pasimelsti šiuo metu. Mylime tave, George‘ai.“


G. Wardas užaugo Darlingtone (Šiaurės Anglijoje). 2015 m. gavo medicinos slaugo diplomą, vėliau įsitraukė į „drag“ kultūrą.

2020 m. gruodį jis tapo vienu iš 12 realybės šou „RuPaul’s Drag Race“ JK dalyvių. Tuometiniame prisistatyme personažę scenoje – Cherry Valentine jis pavadino prašmatnia, tamsia ir gotikine.


Tada jis teigė, kad dirbdamas slaugu įgavo vertingos patirties ir išmoko geriau perprasti žmones.

„Jei esu „drag“ karalienė, dirbi su žmonėmis. O norint suprasti žmones, reikia įdėti gerokai daugiau pastangų.


Po realybės šou G. Wardas sutiko filmuotis BBC dokumentiniame filme, kuriame pasakojo apie romų kultūrą, apie tai, kaip būdamas 18 m. paliko romų bendruomenę.

G. Wardas ne tik pasirodydavo scenoje, bet ir filmavosi Charli XCX ir kitų dainininkų vaizdo klipuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją