Nesupranta

Populiarios dainos „Myli nemyli“ atlikėjas, paklaustas, kaip reaguoja į tai, jog jo sceninis vardas labai panašus į Milanos (skiriasi vos viena raidė), atsako: „Tai - absurdas, nesusipratimas. Nežinau, kodėl ji taip pasielgė? Gal tai tyčinis bandymas atkreipti dėmesį į save“, - svarstė dainininkas.

Milano (tikrasis vardas Vaidotas Valiukevičius) nesupranta, kodėl reikėjo pasivadinti tokiu vardu, kuris jau yra. „Nesuprantu, kam save lyginti su tuo, kas jau yra?“ - nuostabos neslėpė atlikėjas. Pats Milano tikino niekada nesivadinsiąs jau esamu vardu.

„Nors girdėjau, kad jos tikras vardas ir yra Milana. Tačiau jeigu mano vardas būtų Stanas, Andrius ar koks kitas, aš juo tikrai nesivadinčiau. Arba kieme pamatyčiau mergaitę, vardu Oksana, juk nepulčiau vadintis Oksanu“. - kalbėjo Milano.

Pasirinkus tą patį vardą - painiava

Milano davė ir kitų pavyzdžių. Kalbėdami šia tema su bavaru Deivydu Zvonkumi, abu priėjo išvadą, jog jeigu Deivydas, visų draugų vadinamas Deiviu, pradėtų solinę karjerą, tikrai nepasivadintų Deivio vardu. Visiems būtų aišku, jog jį pradėtų painioti ir lyginti su jau esamu bendravardžiu atlikėju Deividu Norvilu (Deiviu). Kitą pavyzdį, kurį pateikė Milano, buvo dainininkė Taja.

Ji sau pseudonimą pasirinko labai apgalvotai ir ne tik todėl, kad „Taja“ labai gražiai skamba. Tam įtakos turėjo ir tai, jog jos tikrą vardą (Erika) gali pradėti painioti su „Skamp“ vokalistės Erikos Dženings vardu. „Tai yra logiškas sprendimas. Tačiau Milanos pasirinkimo nesuvokiu“, - sakė Milano.

Vaikinas teigė, kad Milano pseudonimą pasirinko, todėl, kad šis jam labai tiko. „Žiūrėjau vardų portale, ir šis vardas man užkliuvo. Be to, buvo parašyta, kad šiuo vardu patariama vadintis tiems, kurie dainuoja ar vaidina. Man pasirodė, kad Milano vardas bus kaip tik tas, kurio man reikia“, - sakė dainininkas.

Siūlo pasikeisti vardą

Paprašytas pakomentuoti šią situaciją, Milanos vadybininkas Jurijus Gimaletdinovas PB teigė, kad jokios problemos čia nemato. „Pats Milano kažkada buvo „Kosmo“, o Milana pasivadino tikruoju savo vardu. Jeigu Milano kažkada buvo pasikeitęs vardą, tai jei nepatinka gali ir dabar pasikeisti“, - teigė vadybininkas.

Jo manymu, pasivadinti tikruoju vardu nebuvo absurdiškas poelgis. „Milana dainuoja nuo pat vaikystės ir visada tikruoju vardu. Niekada nebuvo pasivadinusi pseudonimu. Gal Milano čia ir įžvelgia problemą, tačiau mes - ne“, - tvirtino vadybininkas Jurijus. Jis mano, kad Milano ir Milana yra pakankamai skirtingi atlikėjai.