„Ačiū visiems už palaikymą, gražius žodžius, man tai labai svarbu“, – tiesioginėje transliacijoje savo socialiniame tinkle tūkstančiams gerbėjų dėkojo Dominykas.

Atlikėjas su savo sekėjais nusprendė pabendrauti po gana ilgos pertraukos, kai netikėtai paviešino naują dainą „Savaip“.

OG Version prisipažino, kad ketvirtadienis jam tapo reta proga, kai jis galėjo savo laiką skirti poilsiui, kadangi įprastai savo jėgas ir mintis jis atiduoda dirbant prie muzikos studijoje.

Vos per 15 minučių „Youtube“ tinkle daina jau turėjo 8 tūkst. peržiūrų.

Įvertinkite:

Tiesa, tai buvo ne vienintelė staigmena gerbėjams. Maždaug po pusvalandžio OG Version į savo kanalą patalpino dar vieną dainą, pavadinimu „Stabiliau“.

Dar po kiek laiko atlikėjas pateikė ir dar vieną siurprizą – trečiąją premjerą „Protestas“.

Pastarieji metai atlikėjui – išties įspūdingi. Prodiuseris atsiėmė ne tik M.A.M.A apdovanojimą, bet ir pelnė dar vieną malonų įvertinimą. Asociacija AGATA, skelbdama 2020 metų favoritus, pabrėžė ir šio atlikėjo vardą. OG Version albumas „Motyvacijos tikslai“ tapo klausomiausiu praėjusių metų albumu.

„Sunku nupasakoti, kokie jausmai aplanko išgirdus, jog tavo muzika yra kažkam svarbi. Labai džiaugiuosi, turėdamas galimybę daryti įtaką lietuviškai muzikai ir tuo pačiu kūrybiškai apjungti bei įkvėpti daug žmonių. Albumu įrodžiau, kad sunkus darbas ir bemiegės naktys atsiperka. Didžiulė pagarba visiems dirbusiems prie projekto ir svarbiausia – klausantiems“, – tuomet sakė muzikantas.

Kiekviena atlikėjo daina „Spotify“ platformoje perklausyta šimtus tūkstančių kartų. Labiausiai ten pamilta daina „Yes“ gerbėjai mėgavosi virš milijono kartų.

„Youtube“ tinkle skaičiai dar įspūdingesni. Kūrinys „Kevinas Durantas“ turi 5,8 mln. perklausų, daina „Yes“ – 5,6 mln., „Žmonės nesupras“ – 4 mln., „Kas ieškojo“ – 3 mln. ir t.t.

Žinomas atlikėjas ir prodiuseris, įprastai vengiantis žiniasklaidos dėmesio, neseniai sutiko pabendrauti su Delfi ir pasidalinti savo mintimis apie tai, ką jam reiškia kūryba bei jos įvertinimas. Interviu su OG Version galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)