Pasaulinio lygio pripažinimo sulaukęs Dynoro Delfi TV laidoje kalbėjo apie neseniai Amsterdame įvykusį pasirodymą.

„Šiuo metu koncertų mažiau, daugiau koncentruojuosi link prodiusavimo muzikos, bet kelionių užtenka. Prieš kelias dienas grįžome iš Amsterdamo. Mus labai gerai sutiko. Kiek girdėjau, tai žmonėms trūko to stiliaus muzikos, todėl nuomonės buvo tik geros, atmosfera buvo labai draugiška“, – džiaugėsi jis.

Paklausus, kaip jis vertina elektroninės muzikos situaciją Lietuvoje, garsus didžėjus pabrėžė, kad nuomonių yra įvairių.

„Žiūrint tai, ką groja radijai, tai lietuviai labiau mėgsta seną muziką, bet priima elektroninės muzikos naujienas. Labai daug skirtingų žmonių, su skirtingais stiliais. Todėl rytojui ruošiam specialų setą“, – Delfi TV laidoje atskleidė vyras.

Dynoro

Kalbėdamas apie kitus „Lithuania HQ“ komandos narius Dynoro neslėpė, kad jie jam – šeima.

„Mes su jais viską pradėjome“, – kalbėjo jis.

Laidos vedėjui užsiminus apie penktadienį pasirodantį svečią iš Graikijos, didžėjus pasakojo, kad jis taip pat labai geras jo draugas ir komandos narys.

„Jis turi išskirtinį stilių. Tuo irgi užkabino klausytojus. Jei kas Lietuvoje klauso, tai bus staigmena visiems“, – atvirai sakė Dynoro.

Visą pokalbį su Dynoro galite paklausyti čia:

Delfi primena, kad koncertui ruošiama ypatinga ir elektroninės muzikos koncertams labai tinkanti „boiler room“ estetika – didžėjų pultai bus įrengti klubo viduryje, o žiūrovai atlikėjus apsups iš visų pusių.

Organizatoriai jau anonsavo, kad Dynoro pasirodymo metu kartu su juo į sceną taip pat lips ir Lietuvos hip-hopo grupės „8 Kambarys“ nariai, o vakaro metu paaiškės dar daugiau netikėtų „Lithuania HQ“ didžėjų ir Lietuvos hip-hopo ir pop muzikos scenos atstovų duetų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją