Žadama, kad ypatingąją meilės prisipažinimo frazę, įrašytą iš anksto, ištars ne tik prie akcijos prisijungę žmonės, bet ir Užupyje gyvenančios ar jo idėjoms prijaučiančios garsenybės.

Akcijos idėjos autorė – “Stiklo karoliukų” menininkė Kristina Norvilaitė - ir kitų, Užupio Respublikos laisvės ir gyvenimo džiaugsmo idėjas propaguojančių akcijų – “Balamūtų bėgimas”, “Namų širdys”iniciatorė. Tiesiog Angelo papėdėje menininkė sukurs idealų kambarį mylimam žmogui. Jį aplankyti kviečia kiekvieną, pavargusį nuo žiemos ir politikos, pasiilgusį šiltų meilės prisipažinimų. Ji sako, kad ši Valentino diena Užupyje –meilės prisipažinimo ne tik mylimiesiems, bet ir vienas kitam šventė.

Dainius Vasiliauskas, vyno rūsyje “Tores” įsikūrusios radijo stoties vadovas, kviečia visus norinčius ištarti “Aš tave myliu”, atkeliauti į radijo stotį ir tai iš anksto įrašyti. Visi Užupio gyventojai ir įstaigos kviečiami dalyvauti akcijoje jos metu klausantis Užupio radijo specialiai transliuojamos programos “Aš tave myliu”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją