Atlikėjas pasirodė su didele muzikine grupe bei šokėjų trupe. Paruošta muzikinė programa, kurią sudarė sėkmingiausi karjeros hitai bei garsiausios pastarųjų metų dainos.

Sausakimšoje arenoje dažniau galima buvo sutikti merginų kompanijas, kurios vos prasidėjus koncertui kilo iš savo vietų šokti. Skambant daugumos dainų priedainiams, buvo sunku išgirsti atlikėjo balsą, nes čia susirinkusi auditorija, akivaizdu, puikiai moka Vaido dainų tekstus.

„Didelė garbė jums koncertuoti. Tikimės, kad praleisite nuostabiausias dvi valandas savo gyvenime. Ar galite man pažadėti savo jausmus, savo energiją?” – susirinkusių fanų klausė koncertą naujausiu kūriniu „Besarmatė” pradėjęs atlikėjas.

Vaido Baumilos koncertas Žalgirio arenoje

„Aš toks laimingas, kad jūs čia, kad jūsų tiek daug. Kai vaikystėje lankydavausi kitų atlikėjų koncertuose, svajodavau, kad kada į mano koncertus susirinktų gausybė žmonių, kurie klausytų mano dainų, mokėtų savo sunkiai uždirbtus pinigus už bilietus. Jūs neįsivaizduojate, kiek daug mums tai reiškia”, – gerbėjams dėkojo Vaidas.

Hitui „Žaižaruoja” atlikėjas į rankas paėmė gitarą. „Aš matau jūsų žaižaruojančias akis”, – tarstelėjo Vaidas ir publika iškart suprato, kokia daina laukia.

Ypač karšta buvo renginyje šėlusioms poroms. Koncertui įsibėgėjus didžiajame ekrane pasirodė žaižaruojanti širdis, kurios viduryje - netikėtai fiksuojamos poros, privalėjusios pasibučiuoti arba pasiaiškinti. Ekrane buvo matyti daug aistringų bučinių, pasitaikė ir keletas paaiškinusių, kad yra tik draugai.

Dar viena itin jautri akimirka - V. Baumilos močiutės ir senelio interviu, kuriuos susirinkusieji išvydo didžiajame ekrane.

Vaido Baumilos koncertas Žalgirio arenoje

„Ilgamečio garso režisieriaus anūkas. Tarp mūsų yra didžiulis ryšys. Tu kažko pasisėmęs iš manęs, o aš šiandien džiaugiuosi tavimi“, – publiką audrino vaizdo įraše įamžintas Vaido senelis.

„Esu nepaprastai dėkingas visiems, kurie apsilankė mūsų koncerte praėjusiais metais ir įkvėpė energijos bei užsidegimo tai kartoti didingoje Žalgirio arenoje ir šiemet. Ruošiame stiprią muzikinę programą su stipriai pasikeitusiais ir patobulėjusiais techniniais scenos sprendimais“, – pasakojo vienas geriausių šalies atlikėjų V. Baumila.

Koncertui einant į pabaigą, V. Baumila nusimetė marškinėlius ir privertė pilnutėlę areną sukelti didžiules ovacijas.

Paskelbus renginio pabaigą, gerbėjai taip lengvai atlikėjo nepaleido. Pasigirdus prašymui pakartoti, V. Baumila grįžo atlikti dar kelių kūrinių.

Vaido Baumilos koncertas Žalgirio arenoje

Dar viena koncerto staigmena – apšildanti grupė „Mėlyna“. Pasak atlikėjo, trankų vakarą norėjosi patikėti grupei, kurios muzikos klausosi ir pats.

„Didžiuojuosi, kad koncerta atidarys sparčiai kylanti ir scenč drebinanti grupė „Mėlyna“. Esu jų fanas ir tikiu, kad juos išgirdusi minia taip pat atras „Mėlynos“ muziką ir taps šios grupės gerbėjais“, – teigia Vaidas.

„Mėlyna“ džiaugiasi šiuo išskirtiniu dainininko V. Baumilos dėmesiu ir kvietimu. Pasak grupės narių, tai didelė pergalė ir garbė.

„Prisimenant nuo ko pradėjom ir iki ko viskas išaugo, esame dėkingi ir be galo laimingi. Turėti galimybę apšildyti vieną kiečiausių ir įspūdingiausių atlikėjų Lietuvoje, mums neapsakomai duoda daug stiprybės, pasitikėjimo ir motyvacijos nesustoti. Smagu, kai mumis pasitiki ir priima, dėl to norime nenuvilti ir pasirodyti kiek įmanoma geriau“, – džiaugiasi „Mėlyna“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)