„Naujoji daina gimė iškart po gastrolių, kai dar buvome užsikūrę koncertų ir kelionių energija. Parašėme ją svečiuodamiesi tarp Londono ir Los Andželo. Esame patenkinti rezultatu ir manome, kad mums ši daina yra kažkas visiškai naujo“, – pristatant kūrinį pasakojo grupės bosistė Victoria De Angelis

Grupės dainininkas Damiano Davidas pridūrė: „Tai – pasakojimas apie žmogų, kurio lyties ar kažko kito mes neapibrėžiame. Jūs patys nuspręskite.“

„Maneskin“ – „Honey (Are U Coming?)“

„Honey (Are U Coming?)“ – tai pirma nauja grupės daina po fenomenaliai sėkmingo „RUSH!“ albumo pasirodymo šių metų pradžioje. Naujoji daina išsiskiria savo muzikine energija, galingu gitaros rifu ir smarkiu priedainiu, rašoma pranešime spaudai.

Dar šį sekmadienį „Maneskin“ pratęsia savo pasaulinį „RUSH! World Tour“, o vėliau šį mėnesį savo naująjį singlą „Honey (Are U Coming?)“ atliks gyvai „MTV VMA“ apdovanojimuose. Beje, italai šiuose apdovanojimuose yra nominuoti „Geriausio roko“ kategorijoje už singlą „The Loneliest“.

„Maneskin“ pasaulinis fenomenas tęsiasi

Ši vasara žymiesiems italams buvo itin aktyvi: gastrolės, 5 specialūs pasirodymai stadionuose gimtojoje Italijoje, itin sėkmingas debiutas kultiniame „Glastonbury“ festivalyje, taip pat – „Primavera“ Barselonoje.

Grupė šiemet rokeriai gavo ir savo pirmąją „Grammy“ nominaciją už geriausią naują atlikėją. Ta proga „Maneskin“ dar rugsėjį sugrįš į pagrindines arenas JAV ir Kanadoje, įskaitant istorinę koncertų salę Niujorke „Madison Square Garden“.

Po neįtikėtinai šilto sutikimo Pietų Amerikoje 2022 m. „Maneskin“ šiemet sugrįžta ir ten, bei pirmą kartą aplankys Argentiną, Braziliją, Čilę ir Kolumbiją. Japonijoje grupė sugrįš į šios šalies didžiąsias arenas. Žymieji italai pirmą kartą nukeliaus ir į Australiją. Turą papildys pasirodymai Vokietijoje, Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją