Į Vilnių garsi italų muzikantė atskrido likus kelioms valandoms iki koncerto. Ją nustebino ir gerbėjų svetingumas. Vienas jų pasirodė su išskirtiniu plakatu.

Pasirodo, ant jo buvo parašyti atlikėjai patikę žodžiai – „Miss Bit*h“. Organizatoriai tikino, kad šį plakatą išvydusi Victoria liko maloniai nustebinta.

Po to ji iškart nuvyko į menų fabriką, kur surengė karštą pasirodymą. Visgi šįkart ji stojo ne už „Måneskin“ bosistės vairo, o už didžėjaus pulto.

Mūsų dienų „It“ mergina tituluojama Victoria savo pulsuojančia energija visus susirinkusius įtraukė į savo šelmiško ir įžūlaus Y2K techno kultą. Sugrojus muzikai salė pašėlo – ėmė šokti, o kartu su jais ir pati atlikėja.

Mergina stebino ir išskirtiniu įvaizdžiu – ant scenos ji žengė su bene viską atidengiančiu bikiniu.

Audringo vakaro akimirkos:

Visgi po koncerto Victoria neužsibuvo, mat po pietų išskrido į Latvijos sostinę Rygą, kur surengs dar vieną pasirodymą.

Anksčiau pranešime spaudai buvo rašoma apie šmaikščią Viktorijos asmenybę. Jauna mergina nuolat siekė įkūnyti laisvės jausmą – šis troškimas dabar 23-ejų merginą lydėjo nuo pat jaunystės. Riedlentė, roko rifų grojimas bosine gitara ir mėgavimasis kiekvienu vakarėliu tapo neatsiejama jos ankstyvųjų metų patirtimi.

Muzika Victoriai pasitarnavo kaip pateisinama priežastis praleisti pamokas, tad dar paauglystėje ji subūrė keletą grupių, kol 2016-aisiais gimė „Måneskin“. Tai, kas buvo jos jaunatviško maištavimo būdu, tapo Victorios profesija ir gyvenimo keliu.

Keliaudama tarp gyvos roko muzikos ir Milano bei Berlyno techno scenų, Victoria atrado neatsiejamą ryšį tarp savo bosinės gitaros ir kojinio būgno grūvo. Didžiausią įtaką jai padarė 90-ųjų muzika, nuo bouncy techno iki baile funk. Victoria meistriškai maišo šiuos stilius su 2000-ųjų estetika ir įžūlumu, sukurdama tai, kas virsta karšta, dinamiška, it sūkurys įtraukiančia energinga klubine patirtimi, į kurią pasinerti bus galima balandžio 11 d. menų fabrike „Loftas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją