„Noriu pasidžiaugti ir paskelbti, kad šį šeštadienį „Žalgirio“ arenoje mano koncertą pradės ne kas kitas, o Rokas Yan – mano geras draugas ir kolega, su kuriuo esame įrašę daug dainų. Sunku patikėti, kokį ilgą kelią jis nuėjo! Būtent su juo kartu mes pasirodysime koncerte Kaune“, – socialiniuose tinkluose džiugia naujiena su gerbėjais pasidalino Jessica Shy.

Pirmąjį areninį turą paskelbusios Jessicos Shy koncertai vyks penkiose didžiausiose šalies arenose: gruodžio 16-ąją „Žalgirio“ arenoje Kaune, gruodžio 19-ąją „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, gruodžio 22-ąją „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje, gruodžio 27-ąją „Šiaulių“ arenoje ir gruodžio 29-ąją „Kalnapilio“ arenoje Panevėžyje. Pirmąjį gastrolių koncertą Kaune pamatys ne visi dainininkės gerbėjai, nes likus savaitei visi bilietai į šį pasirodymą buvo išpirkti.

Vienas ryškiausių ir sparčiai į šalies garsiausių dainininkų sąrašą bekopiantis kūrėjas ir atlikėjas Rokas Yan neseniai išleido savo debiutinį albumą „Melodramos“, kurį pristatė soliniuose koncertuos. Linkėdamas gražių švenčių, Rokas Yan gerbėjams skyrė savo dainą „Žiemos daina“.

„Besibaigiant 2023-iesiems supratau, kad patys geriausi šių metų prisiminimai yra iš kelionių po dešimtis miestų ir miestelių, kvapą gniaužiančios patirčių scenoje, albumo kūrybinių stovyklų, klipų filmavimų, dienų įrašų studijoje ir šimtų valandų juoko, – sako Rokas Yan. – Gražiausių švenčių proga nusprendžiau dainoje ir klipe įamžinti tą energiją, kuria gyvename užkulisiuose. Tikiuosi, kad „Žiemos daina“, kaip koks ilgas draugiškas apsikabinimas, jums atneš jaukumą ir šypsenas. Ačiū visiems, kas šiemet buvote su mano muzika – visada jums skambėsiu“.

Bene labiausiai geidžiama jaunosios kartos atlikėja Jessica Shy 2023-ųjų metų pradžioje nugalėjo muzikos asociacijos „M.A.M.A.“ apdovanojimuose. Dainų „Rožė“, „Viskas, ką turiu“, „Šokam lėtai“ ir vasaros hito „Tyliai pakuždėk“ dainininkė laimėjo „Metų pop atlikėjos“ apdovanojimą.

„Šis arenų turas, po didžiausius Lietuvos miestus – mano antrojo albumo „Pasaka“ pristatymas. Koncertuose klausytojai turės galimybę išgirsti specialiai paruošta naują programą, kurią papildys ne tik naujausios, bet ir jūsų seniai pamėgtos mano dainos. 2023 m. arenų ture taip pat parodysime dar niekur nematytą ir unikalią scenografiją. Kviečiu ištikimiausius savo klausytojus, žmones, kuriuos lydi mano muzika, atvykti į artimiausią jums miestą ir kartu pasidžiaugti nepamirštamu vakaru“, – sako Jessica Shy.

Jessica Shy įspūdingus areninio turo šou ruošia kartu su talentingų choreografų, scenografų ir režisierių komanda. Didžiausiose šalies arenose rengiamuose dainininkės koncertuose pamiltos dainos suskambės naujai. Neabejojama, kad kartu dainuosiančiai daugiatūkstantinei žiūrovų miniai Jessica Shy ruošia daugybę malonių siurprizų ir staigmenų.


„Manau, jog žmonės, kurie lankosi mūsų koncertuose, žino, jog visuomet paruošiame kažką unikalaus. Kiekvienas mūsų koncertas būna ypatingas, šis turas nebus išimtis. Koncertai dar labiau atskleis naująjį albumą, įtrauks klausytoją tiek muzikaliai, tiek vizualiai. Tikiu, jog šie pasirodymai bus lyg tikra pasaka, kurios metu galėsime kartu atskleisti išskirtines emocijas – energiją ir džiaugsmą, ramybę ir susikaupimą“, – teigia Jessica Shy


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją