"Džiaugiamės, kad greitai tapome labai populiaria pasilinksminimo vieta ir pas mus jau koncertavo daug pasaulinio garso didžėjų ir vokalistų”, – ir antraisiais klubo gyvavimo metais nesumažinti apsukų žadėjo “Macao Open Air” programų vadovas Modestas Telksnys.

“Macao Open Air” gali pasigirti ne tik pas save pakvietę itin žinomus pasaulinius muzikos vardus Ruddy, Coco Star, Amanda Wilson, Max C, Phonique, Eelke Kleijn, 16 Bit Lolitas, Hed Kandi, Jerome Isma-Ae, bet ir organizavę įspūdingą reginį "Žalgirio" arenoje, kur koncertavo Rusijos bei Lietuvos megažvaigždės Timati ir „Sel“.

Dvi dienas vykstančiame klubo vienerių metų gimtadienyje iš pradžių gegužės 3 dieną, penktadienį, už pulto stovės populiarieji Radistai ir koncertuos pastaraisiais metais nuolat kylanti ir šiemet M.A.M.A. apdovanojimą gavusi Justė-Jazzu Arlauskaitė su grupe.

Antrąją dieną, šeštadienį, į Kauną vėl atvyks žinomas prodiuseris ir didžėjus, žvaigždė iš Berlyno – Phonique. Su juo gros Mode MT.

Hitu meistru bei vienu iš labiausiai novatoriškų prodiuserių bei didžėjų vadinamas Phonique atliks garsiausius savo topus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją