Kadangi Martynui tai pirmas koncertinis turas po Lietuvą su orkestru, jis yra labai laimingas, kad liko įvertintas tiek klausytojų, tiek kolegų. Taip pat labai džiaugiasi dėl to, kad Lietuvos publika šiandien mieliau renkasi aukštesnio muzikinio lygio renginius.

„Esu tikras, kad visi mūsų šalies žmonės yra nusipelnę, kad jų mieste būtų galima išgirsti ir pamatyti didelius muzikinius projektus, kurie spinduliuoja kokybę, aukštą muzikinį lygį, todėl ypatingai džiaugiuosi, kad mūsų vizijos išsipildė – surinkome pilnas sales žiūrovų ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, bet ir mažesniuose, o mūsų koncertinis turas po Lietuvą tęsiasi“,– dabar džiaugiasi Martynas.

Papildomi koncertai numatyti Kaune, Kėdainiuose, Marijampolėje, Panevėžyje, Alytuje, Plungėje.

Visgi, artėjanti Šv. Valentino diena Martynui – ypatinga. Vasario 14d. Kėdainių arenoje įvyks didžiausias iki šiols vykęs Elvis Presley Show koncertas. Tai pirmasis šio projekto parodymas arenoje, iki šiol koncertai vyko mažesnėse koncertų salėse. „Malonus jaudulys yra“,– užsiminė Martynas.

Taip sutapo, kad meilės dieną su gausia atlikėjų, kūrėjų ir muzikantų komanda sutiksime Kėdainiuose. Labai skatinu, raginu ir kviečiu Kėdainių gyventojus atvykti į koncertą, kuris spinduliuoja tik geras emocijas ir kuria teigiamą atmosferą.

„Ypatingai skaudi istorija visai neseniai palietė Kėdainius, dėl to labai apgailestauju ir liūdžiu. Todėl raginu žmones su savo šeimomis, vaikais, artimaisiais burtis į teigiamų emocijų erdvę, malonią aplinką. Noriu, kad meilė šiame koncerte spinduliuotų iš visų mūsų širdžių, o baisios negandos liktų praeityje ir, tikėkimės, daugiau niekada nepasikartotų“,– atviravo Martynas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)