„Go Your Way“ arba tiesiog eik savo keliu. Su tokiu vakaro šūkiu susirinkusius svečius ir žinomus Lietuvos žmones kvietė standartus ir nusistovėjusius kuklumo stereotipus laužantys, šiuolaikinio kabareto klubo „Nijinsky III“ atlikėjai iš Lietuvos bei užsienio.

Koncerto metu dalyviai galėjo mėgautis tikra nakties drama ir ryškiuoju kabareto klubo scenos balsu. Charizmatiškoji ir užburianti Toma Parraffine (aktorė Toma Vaškevičiūtė) tą vakarą dirigavo audringiems pasirodymams.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Vakarėlio svečius žavėjo tiek elegantiški ir subtilūs burleskos pasirodymai, tiek kvapą gniaužiantys ir fantazijas išlaisvinantys atlikėjų numeriai.

Scenoje pasirodė ir ugningoji pagundų deivė Nikita Klosewood, kuri atvyksto iš paties Paryžiaus tam, kad kaitros nepritrūktų viso vakaro metu.

Į saldžiai nuodėmingą svajonių pasaulį klausytojus nukėlė viešnia iš Rio De Janeiro – Marie Devilreux, o teatrališku ir dramatišku kabareto pasirodymu užbūrė burleskos pradininkė Lenkijoje, pagrindinė šios šalies burleskos šokėja, kūno pozityvumo aktyvistė ir „TEDx“ pranešėja Betty Q.

Beprotybė, meilė ir visiška laisvė susijungė drąsiosios Reverso pasirodyme.

Dviejų valandų programoje taip pat buvo galima išvysti Miss baby Doll, Luka Mokka, Natsumi Scarlett, PHL Von, Alen Chicco. Čia susipynė geismas, kūniški malonumai, menas ir, žinoma, laisvė būti savimi.

„Pagaliau nesame „davatkų“ kraštas!“ – juokavo pasirodymą stebintys svečiai, tarp kurių buvo ir po ilgo laiko į Lietuvą grįžusi Agnė Kulitaitė. Tą vakarą ji pasirodė ir su širdies draugu.

Kartu su minėta pora vakarėlyje linksminosi ir kiti žinomi veidai: fotografas Lukas Gricius, Vilniaus miesto tarybos narė Nijolė Jagelavičienė, stilistė Gabija Mikalauskaitė bei kiti.

Renginio svečiai – galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją