2012 m. Baku vykusiame „Eurovizijos“ konkurse dainininkė, dainų kūrėja užėmė pirmą vietą su daina „Euphoria“.

Praėjus daugiau nei dešimt metų, Loreen vėl laimėjo – šį kartą 2023 m. „Eurovizijoje“, kuri vyko Liverpulyje. Dainininkė atliko kūrinį „Tatoo“ ir tapo pirma atlikėja moterimi, kuriai pavyko du kartus laimėti kasmet rengiamą „Eurovizijos“ dainų konkursą ir tapti svarbia šio renginio istorijos dalimi.
Garsioji švedų atlikėja, po laimėjimo „Eurovizijoje“ surengusi koncertinį turą ir sukūrusi naujų dainų, teigia, kad jos sėkmės raktas – ir dvasinis, kiek kitokios plotmės veiksnys.

Loreen (39 m.) papasakojo apie paslaptingą savo gebėjimą surengti išskirtinius koncertus.

Gerbėjai vadina ją žemiškuoju angelu, prašo surengti daugiau koncertų, teigdami, kad jos dainų klausymasis – tarytum religinis potyris, kuris „persmelkia jų sielas“.

Loreen paaiškino, kodėl į savo pasirodymą Liverpulio arenoje pakvietė dvasinį gydytoją – ji norėjo sukurti vienodą dažnį; atlikėja teigė „Metro.co.uk“: „Visa tai susiję su tam tikros energijos generavimu, jūs galite tai atverti savyje.“

„Panašiai įsimylėjus mūsų kūne atsiranda tam tikra energija, o kai jaučiamės neigiamai, irgi atsiranda tam tikra energija, su kuria rezonuojame – tai tarsi bangos, kurios veikia žmones. Pakviečiau dvasinį gydytoją. Prieš kiekvieną pasirodymą mes su juo medituodavome, sukaupdavome daug meilės, su ja rezonuodavome. Tai, ką siunti į išorę, žmonės jaučia, o aš labai norėjau sukurti gražią energiją toje erdvėje, kurioje buvome“, – pasakojo atlikėja.

Loreen taip pat pažadėjo savo koncertų žiūrovams suteikti gydančios patirties.

Ji teigė: „Jei ateitumėte į kurį nors mano koncertą, esu visiškai tikra, kad tam tikri dažniai ir garsai susilieja su tam tikromis kūno dalimis. Vieni dažniai atveria širdį meilei, kiti dažniai atveria bendravimo čakrą, aš įkomponuoju tai į savo pasirodymus. Tai bus plataus masto sveikimo vakarėlis.“

Loreen iki dalyvavimo „Eurovizijos“ konkurse jau buvo žinoma gimtojoje Švedijoje – ji išgarsėjo po konkurso „Idol 2004“. Beje, daugelis stebėjosi, kodėl ji panoro ir antrą kartą dalyvauti dainų konkurse.
„Man patinka „Eurovizijos“ konkursai, nes juose nėra išankstinių nuostatų“, – teigė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją