Vee pristato festivalio erdves:

Vieninteliame tokio pobūdžio miesto festivalyje stovės 5 scenos, bus įkurtas laikinas „Pasakos“ kino teatras, futbolo aikštelė, pastatyta riedlenčių rampa ir daug kitų pramogų.

Taip pat vyks dviejų dienų kūrybinių industrijų konferencija „What’s Next? “, kurioje savo pranešimus skaitys muzikantas Jurgis Didžiulis, žymiausias mados blogeris „The Facehunter“ ir kiti.

Praeitais metais „Lofto“ festivalyje buvo keturios scenos, šiemet jau penkios.

„Nauja scena bus įkurta warehouse patalpose, kurios yra net didesnės nei pačio „Lofto“ ir yra visai šalia menų fabriko. Jau seniai čia svajojau kažką padaryti“, – naują erdvę pristato V. Diavara.

„Loftas Fest“ prasideda jau šį penktadienį. Ant didžiųjų scenų tą naktį gros „G&G Sindikatas“, dubstep gyvai grojantys britai „Modestep“, amerikietis Toro Y Moi, diskotekų karalienė Miss Kittin, naujos kartos elektroninės muzikos kūrėjų duetas iš Italijos „Tale Of Us“ (Ugnės Skonsmanaitės favoritai), lietuviai Golden Parazyth, Manfredas, „Disco Mafia“ ir daugelis kt.

Kitomis dienomis festivalyje pasirodys dar begalė gerų atlikėjų. Amerikietė Kelis, islandai „Mum“ ir „FM Belfast“, lietuvių jau pamėgta neseniai anšlaginį koncertą Vilniuje surengusi Chinawoman ir t.t.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)