„Lietuvoje jie lankysis trečiąkart, o kai kas iš grupės jau ir ketvirtą – žiemą jie buvo užsukę į „Loftą“ tiesiog pasiklausyti Beardyman pasirodymo“, – sako švedų hip hopo autoritetus į Lietuvą pakvietęs muzikantas ir festivalio idėjinis lyderis Victoras Diawara.

Šiaurietiškas „Supersci“ hip hopas derinamas su giliais tekstais, džiazu ir soulu, izoliuotas nuo didmiesčių tendencijų ir triukšmo – Lietuvoje jau užsidirbo fanų pagarbą.

Prieš penkerius metus jie žengė pirmuosius žingsnius iš pogrindžio tarptautinio pripažinimo link.

„Grupė turi šokių aikštelės himną „Get“, tačiau ilgą laiką žmonės nežinojo, kas jį atlieka“, – paklaustas, kas geriausiai apibūdina „Supersci“, atsako „ G&G Sindikato“ narys DJ Mamania.

Jau pirmasis grupės debiutinio albumo singlas „On the Grid“ pateko į pirmąją vietą Švedijos topuose. Jau minėtasis antrasis singlas „Get!“ pagavo tarptautinių žurnalų ir radijų dėmesį. Taip pat ir mūsų.

Itin energingas hip hopas iš Šiaurės pastiprins antrosios dienos nuotaikas didžiojoje „Loftas Fest“ scenoje. Ji bus pastatyta menų fabriko kieme – ten, kur oficialiai ir linksmai prasidės visos vasaros festivalių maratonas.

Taip pat festivalio lankytojų laukia jau paskelbtų tarptautinio lygio atlikėjų – amerikiečio Toro Y Moi, islandų „FM Belfast“ ir „Mum“ bei britų gyvo dubstep atlikėjai „Modestep“ ir kt. – pasirodymai.

„Loftas Fest 2013“ vyks gegužės 31 – birželio 2 dienomis.

Supersci – Get!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)