Albumas „Atlanta“ pirmą kartą istorijoje suskambės vinilinės plokštelės pavidalu. Tai, tuo pačiu, ir ilgai brandintos klubo „Lizdas“ iniciatyvos sukurti įrašų kompaniją „Lizdas Records“ startas, rašoma pranešime spaudai. 90-aisiais pogrindines diskotekas ir populiaras radijo stotis vienodai intrigavęs klaipėdiečių kolektyvas „Exem“ šiandien yra įgavęs kultinės grupės statusą. Tačiau daugybė jos gerbėjų iki šiol turėjo galimybę pasiklausyti senųjų įrašų tik skaitmeniniu formatu internete arba medžiodami retus albumo egzempliorius melomanų archyvuose.

Albumo pristatyme dalyvaus ir abudu grupės įkūrėjai — Mindaugas „Cross“ Kazakevičius ir Matas Petrikas, kurį renginio metu išvysime net kitu jo amplua. Naktį vyksiančiame vakarėlyje bus galima pasiklausyti išskirtinį gyvą Berlyne gyvenančio M. Petriko pasirodymą. Šis pasirodymas taps viena iš to vakaro svarbiausių dalių.

Renginio pradžia - dieną

Tačiau dar iki naktinės programos visų svečių lauks gyva dviejų dalių diskusija, kurią moderuos radijo žurnalistės Inga Ramoškaitė ir Daina Dubauskaitė. Diskusijos metu bus galima išgirsti, ką apie vakarėlių organizavimą ir elektroninės muzikos ateitį mano tokie šios srities specialistai kaip „Lizdo“ vadovas Mantas Pakeltis, „Opium“ bei „Galery 1986“ vadovas Karolis Šlikas, laidų vedėjas Loranas Vaitkus, didžėjai ir vakarėlių organizatoriai Monika Seta, Eimantas Malinauskas, Matas Bernotas, prodiuseris Vitalijus Puzyriov ir vakaro viešnia Hiroko Yamamura.

Dienos metu vykusias diskusijas vakarop bus galima papildyti ir praktiniais užsiėmimais. Naktį veiksmas įsisiūbuos itin mažai kam žinomoje erdvėje – buvusio naktinio klubo „City Metro“ patalpose, esančiose po legendiniu Kauno restoranu-viešbučiu „Metropolis“.

2000-ųjų estetika alsuojantis autentiškas šio klubo interjeras bus viena iš labai retų progų patyrinėti šias patalpas, esančias pačioje Kauno širdyje.

Vakarėlio metu publikos lauks JAV techno atlikėjų delegacija. Hiroko Yamamura – viena talentingiausių ir mėgiamiausių didžėjų elektronine muzika garsėjančiame Čikagos mieste. Tuo tarpu jos tautietis D. Dan savo psichodelišku ir hipnotizuojančiu skambesiu yra pavergęs visą Berlyną, kur šiuo metu ir reziduoja. Kartu su jais ant scenos pasirodys ir vakarėlio kaltininkas Šarūnas Šimaitis-Big Tasty, jau minėtas Matas Petrikas bei lietuvis house muzikos didžėjus ir kūrėjas Mountak.

Renginys įvyks šį šeštadienį, lapkričio 18 dieną, Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją