Patekti į gerbėjų zoną bus galima tik su specialiomis apyrankėmis, kurios bus dalinamos „Siemens arenoje“.

„Grupės ir jos agentų reikalavimu, į specialiai atskirtą gerbėjų zoną, esančią prie pat scenos, pateks tik vienas tūkstantis stovimus bilietus pirkusių žiūrovų“, - pranešime spaudai sakė „Seven Live“ vadovas Renatas Načajus. „Pirmenybė prie pat scenos stebėti „Linkin Park“ pasirodymą atiteks pirmam tūkstančiui gerbėjų, kurie koncerto dieną į „Siemens areną“ ateis pirmieji ir gaus specialias apyrankes“.

Paskutiniai bilietai į „Linkin Park“ koncertą – tik kasose

Beje, šį savaitgalį pradėta prekyba paskutiniais bilietais į grupės koncertą. Pusę tūkstančio bilietų muzikos mylėtojai gali įsigyti tik elektroninės prekybos bendrovės „Tiketa“ kasose. Paskutinius 500 bilietų rezervuoti internetu ar skambinant telefonu negalima.

Paskutinius pusę tūkstančio bilietų muzikos mylėtojai gali įsigyti atvykę į bendrovės kasas, esančias aštuoniuose Lietuvos miestuose.

Ypatingas dėmesys saugumui

Birželio 10 d. vyksiančiame „Linkin Park“ koncerte bus taikomi itin griežti reikalavimai žiūrovų saugumui. Be to, kad vienas tūkstantis laimingųjų pateks į specialią gerbėjų zoną, žiūrovų laukia ir daugiau naujovių.

Pasak organizatorių, siekiant tinkamai kontroliuoti renginio lankytojų srautus, žiūrovai galės stebėti renginį tik iš savo sektoriaus ar parterio. Koncerto metu saugumą arenoje užtikrins žymiai gausesnės apsaugos pajėgos.

Visos papildomas saugumo priemones organizatoriai derina tiesiogiai su grupės „Linkin Park“ agentais, kurių reikalavimai yra itin griežti.

„Linkin Park“ koncertą Vilniuje pradės grupė „The Blackout“

„Linkin Park“ šou pradės britų roko kolektyvas „The Blackout“. 2003 m. Velse susikūrusi grupė „The Blackout“ kritikų ir muzikos mylėtojų dėmesį patraukė po bendrų gastrolių su „The Lostprophets“.

2006 m. vykusioje sunkiosios muzikos žurnalo „Kerrang!“ apdovanojimuose „The Blackout“ buvo nominuota „Best British Newcommer“ kategorijoje. Tas pačiais metais Velse išdalintų „Pop Factory“ apdovanojimų ceremonijoje debiutavusi grupė nuskynė apdovanojimą „Best New Welsh Act“ nominacijoje.

Pernai spalį išleistas debiutinis kolektyvo darbas „We Are The Dynamite“ tapo greičiausiai perkamu albumu nepriklausomos įrašų kompanijos „Fierce Panda“ istorijoje. Albumą pristatęs singlas „The Beijing Coctail“ iki šiol yra vienas dažniausiai transliuojamų kūrinių per britų skaitmeninės televizijos muzikos kanalus „Kerrang! TV“ ir „Scuzz“.

Antrąjį albumo singlą „It‘s High Tide Baby“, kurio įrašuose dalyvavo ir grupės „Lostprophets“ vokalistas Ianas Watkinsas, šiuo metu itin dažnai transliuoja ne tik jau minėti muzikos kanalai, bet ir televizija „MTV2“.

Šiuo metu „Linkin Park“ pasaulinių gastrolių „Minutes To Midnight Tour“ koncertus pradedanti grupė jau įrašinėja naują albumą, kurį tikimasi išleisti šių metų pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją