Ne kartą įvairiose muzikos scenose stovėjusi ir kitų žymių Lietuvos bei pasaulio atlikėjų kūrinius dainavusi Lina pasakoja, jog šis etapas – tai sugrįžimas prie to, ką ji visada norėjo daryti, rašoma pranešime spaudai.

„Muzika mano gyvenime visuomet sukdavosi kažkur netoliese, tačiau paskutiniu metu pradėjau vis daugiau koncertuoti, projektai taip pat vis labiau tapo apie muziką, atrodo, visos aplinkybės klostėsi ir vedė mane iki šio taško. Supratau, kad laikas pabandyti tai, apie ką visuomet tyliai svajojau. Visi ženklai rodė – arba dabar, arba niekada“, – pasakoja Lina.

„Jausmų kalėjime“ – dramatiškas, jausmingas, tamsus, tačiau kupinas vilties kūrinys. Tai kūrinys apie žmonių santykius, todėl dainininkė tikisi, jog klausytojai, jį išgirdę atpažins ir išjaus savo pačių gyvenimo situacijas. Šiai dainai sukurtas vaizdo klipas, prie kurio dirbo stiprūs šalies kūrėjai: choreografas Paulius Šinkūnas, šviesų dailininkas Paulius Varonenka ir videografas Arnas Mažylis

„Jaučiu labai daug atsakomybės pristatant savo kūrybos dainą, kartu – ir nerimo. Ar priims? Ar išgirs klausytojai, ką noriu pasakyti? Kai dirbu filme ar spektaklyje, tai visuomet būna bendras darbas kartu su kūrybine grupe. Čia – mano autorinis kūrinys, aš nešu jo vėliavą, – atvirauja Lina. – Visgi neseniai pavyko save nuteikti, kad nuo manęs šio kūrinio gyvenimas nebepriklauso, jis šiandien pradeda savo kelionę. Linkiu šiam kūriniui gyvenimo.“

Pristačiusi „Jausmų kalėjime“ Lina tikrai nežada sustoti – šiuo metu intensyviai kuriamos naujos dainos, iš kurių po truputį lipdosi būsimas albumas, šį rudenį planuojami ir soliniai gyvo garso koncertai.

„Nesu vieno stiliaus atlikėja, todėl ir albumas bus labai spalvingas, stilistiškai įvairus. Netrukus pristatysiu ir antrąją savo kūrybos dainą, kuri nuo pirmosios skiriasi kaip diena ir naktis. Labai mėgaujuosi šiuo nauju gyvenimo etapu, eksperimentuoju su muzika ir stebiu, kur ji mane nuves – tai be galo įdomu, nauja, visai kitos ir dar neišbandytos žaidimo taisyklės. Šiuo metu esu atsidavusi muzikai šimtu procentų“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją