„Šis kūrinys yra lengvas lyg pūkas, lyg vasaros debesėlis ar močiutės sviestas kaime. Tai žaismingas pop stiliaus kūrinys, kuris labai skiriasi nuo gilaus, dramatiško, net kiek tamsoko pirmojo kūrinio „Jausmų kalėjime“. Naująjį kūrinį atlikti man yra įdomus išbandymas – tokio stiliaus dainų aš iki šiol nedainavau“, – pasakoja Lina.

Lengvą kūrinį lydi ir lengvas komikso stiliumi kurtas vaizdo klipas, kurio režisierius – aktorės mylimas kolega Sakalas Uždavinys, o montažo autorius – video menininkas Andrius Seliuta, kostiumų dailininkė Greta Subatavičiūtė.

„Tai klipas apie svajonę, apie linksmą, neįpareigojantį pašėliojimą, jo kūrimo procesas buvo labai smagus, – sako dainininkė. – Daug prisijuokėm, prisimaivėm, prisilinksminom, o visa tai buvo fotografuojama, o galiausiai tos nuotraukos pavirto spalvingu, vasarišku komiksu.“

Naujieji Linos kūriniai – tai užtikrinti žingsniai link pirmojo savo kūrybos dainų albumo. Taip pat, visai netrukus dainininkė klausytojus žada pakviesti į teatralizuotą koncertinį turą po Lietuvą „Vaidmenys“, kurio metu ji pirmą kartą pristatys savo kūrybos dainas gyvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją