„Idėja sukurti kažką išskirtinio kilo visai ne man“, - atvirauja Marius. „Muzikos prodiuseris Eligijus Žilinskas, su kuriuo labai dažnai sutampa mūsų kūrybinės mintys, tarstelėjo, kad man reikėtų kažko tokio, kas galėtų atspindėti mano charakterį, atvertų balsą. Taip jam gimė aranžuotė, o melodiją pats gvildenau kelis mėnesius, kol likau patenkintas rezultatu“, - sako Marius.

Tekstą dainai sukūrė populiari dainų tekstų autorė Rūta Lukoševičiūtė – Daudienė.

„Kai perskaičiau dainos žodžius, neslėpsiu, išriedėjo ašara. Pats tekstas sukėlė daug jausmų: supratau, kad tikrai mes dažnai nevertinam to, ką turime ir net nepastebime... Išsyk sutapatinau savo ir savo tėčio santykius – nedaugžodžiausiu, bet šis tekstas paskatino pagaliau paimti ir paskambinti jam... Tai gan jautri man asmeniškai tema – juk neretai gyvenime apgailestaujame per mažai skyrę artimiesiems laiko, tad labai tikiu, kad klausytojus pasieks mano siunčiama žinutė – kol dar laiko yra, bendraukime, gyvenkime, džiaukimės“, - kaip niekada atviras Marius.

Vaizdo klipo įgyvendinimą atlikėjas patikėjo grupės „Thundertale“ nariui, videografui Rokui Baškiui. Vyras sukūręs jau ne vieną įspūdingą vaizdo klipą Lietuvos atlikėjams: jo komandos braižas itin patiko Mariui.

„Filmavimas tikrai buvo neeilinis: vien lokacijos vieta ko verta – ten gi Lapės“, - apie Lapių miestelyje esančią muzikos įrašų studiją, kurioje darbuojasi Roko brolis Laurynas pasakoja Marius Petrauskas.

„Rokas itin detaliai manęs išklausinėjo, išklausė lūkesčius, o filmavimo metu, kuris tęsėsi net 10 valandų, reikalavo išties maksimumo“, - vaizdo klipo kūrimo užkulisius atskleidė Marius. „Pamatęs rezultatą – nuoširdžiai nudžiugau – jis viršijo mano lūkesčius. Vien kiek dėmesio skirta mažoms detalėms - negalėjau patikėti, kad muzikos įrašų studijoje galima sugalvoti tiek vaizdinių sprendimų, kad jų pakaktų iliustruoti visai dainai ir nieko daugiau netrūktų“, - šypsosi atlikėjas.

Na, o artimiausi Mariaus planai – dalyvavimas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

„Jei viskas pagal planą, labai norėčiau šią dainą pristatyti „Eurovizijos“ atrankoje. Tai jau bus trečias kartas – galbūt jis taps lemtingu. Turiu galingą dainą, su puikiu tekstu, svarbia žinute, stipria aranžuote – tikiu jos galinga jėga!”, - sako Marius ir kviečia pasiklausyti naujausio kūrinio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją