Šiuo metu Adele metu gyvena Jungtinėse Valstijose, o nuo 2022-ųjų metų pabaigos ji koncertuoja Las Vegase, viešbučio „Caesers Palace“ „Koliziejaus“ koncertų salėje. Bilietų kainos į kiekvieną jos koncertą prasideda nuo 550 dolerių ir gali pasiekti 5000 dolerių. Deja, bet bilietų praktiškai į jos koncertus Las Vegase neliko, nebent pavyktų įsigyti per oficialias bilietų perpardavimo svetaines, kuriose bilietai pabrangsta dar labiau. „Caesers Palace“ scenoje koncertuojanti Adele už kiekvieną pasirodymą uždirba bent po 1 milijoną dolerių, o per visą laikotarpį, koncertuodama šiame mieste, ji uždirbs 105 milijonus dolerių.

Adele koncertų turas Europoje sukėlė nematytą susidomėjimą

Jos ištikimiausi gerbėjai Europoje vylėsi, kad dainininkė artimiausiu metu surengs koncertinį turą Europoje ar bent jau Jungtinėje Karalystyje, tačiau po paskelbimo apie koncertus Las Vegase, šios viltys kuriam laikui buvo išblėsusios. Juo labiau, kad paskutinį kartą ji 2022-aisiais Londone, o kontinentinėje Europoje ji nekoncertavo net nuo 2016-ųjų. Vis dėlto jos sutarti koncertai Las Vegase baigsis birželio 15 dieną ir gerbėjai buvo įsitikinę, kad ji nuspręs kurį laiką pailsėti. Vis dėlto Adele žinutė socialiniame tinkle „Instagram“ kaip reikiant visus pradžiugino.

„Taigi man paskambino dėl vasaros pasirodymų. Buvau patenkinta savo pasirodymais Londono Haid parke ir rezidencija Vegase, todėl neturėjau jokių kitų planų…

Europoje nežaidžiau nuo 2016 m.! Negalėjau sugalvoti nuostabesnio būdo praleisti vasarą ir užbaigti šį gražų savo gyvenimo ir karjeros etapą pasirodymais arčiau namų per tokią įdomią vasarą. Guten Tag mažuliai x“, – šmaikščiai žinutę savo „Instagram“ paskyroje užbaigė Adele.

Tad galima įsivaizduoti kokią nuostabą visiems jos gerbėjams sukėlė žinia, kad Adele šių metų rugpjūtį koncertuos Vokietijos mieste Miunchene. Šiame mieste ji surengs net 10 koncertų.

Ši žinia sukėlė tokį susidomėjimą ir gerbėjai puolė registruotis išankstiniam bilietų pardavimui, nes tokio šanso laukti vėl gali tekti nežinia kiek.

Virtualioje eilėje gerbėjai laukė mažiausiai 3 valandas

Pasirodo, kad ne visi gerbėjų vargai baigėsi ir dėl pačių bilietų teko net palaukti ilgoje virtualioje erdvėje. Daliai jų pasisekė, jei eilėje nusipirkti bilietus teko laukti iki trijų valandų, būta ir tokių, kuriems teko laukti iki penkių valandų. Gerbėjai skundėsi, jog jie eilėje buvo 300000-ieji ar net 400000-ieji ir neslėpė desperacijos, jog pigių bilietų veikiausiai nepavyks gauti.

Iš tiesų pigiausių bilietų neliko pirmiausiai, vėliau teko tenkintis kiek brangesniais bilietais. Paskutine pasiekiama informacija yra žinoma, jog stovimi bilietai kainuoja 370–420 EUR, pigiausių – sėdimų vietų viršutinėse tribūnose kaina buvo nuo 75 iki 120 EUR, o sėdimų vietų priekyje – 369–400 EUR.

Lietuviai už bilietą nepagailėjo ir beveik 800 eurų

Socialiniuose tinkluose iki šiol mirga džiugios gerbėjų žinutės ir pranešimai apie tai, jog jiems pavyko nusipirkti bilietus į jų dievaitės koncertus. Kitus iškart aplankė kitos problemos – kaip jiems reikės iš Anglijos nusigauti į Miuncheną, kiti skundėsi itin didelėmis viešbučių kainomis.

Lietuvoje socialiuose tinkluose irgi mirgėjo ir mirga nemažai reklamos apie artėjantį Adele koncertą Miunchene. Adelės gerbėjai Lietuvoje irgi dalinosi savo džiaugsmu, jog jiems pavyko įsigyti bilietus į vieną iš jos koncertų.

Pavyzdžiui, socialiniame tinkle „Instagram“ viena lietuvaitė pasidalino įrašu, jog ji keliaus pas savo mylimiausią atlikėją Adele, nes iš savo mylimojo gavo du VIP bilietus į jis koncertą. Jos teigimu, už kiekvieną bilietą jis nepagailėjo po beveik 800 eurų. Tiesa, šis įrašas vėliau buvo pašalintas iš socialinio tinklo.

Bilietų pardavimo sistemoje „Ticketmaster.de“ dar galima įsigyti bilietų į Adele koncertus Miunchene po 369–400 EUR, o VIP bilietų kainos nuo 500 iki 1200 eurų.

Adele pasirodys specialiai paruoštoje arenoje

Adele šią vasarą Miunchene koncertuos neatsitiktinai, nes dainininkė pasirodys specialiai jos koncertams pritaikytoje arenoje po atviru dangum. Rugpjūtį Miuncheno „Messe“ arenoje jos koncertais kas vakarą galės mėgautis po 80 000 žmonių. Tad šiuo metų jos gerbėjų laukia 10 įsimintinų vakarų.

Gali būti, kad Adele paskelbs ir dar vieną papildomą koncertą, nes neoficialiai informuojama, kad ji sutiko su galimybe organizuoti ir 11-ąjį koncertą Miunchene.

Priminsime, jog šią vasarą taip pat Vokietijoje nuo birželio 14 iki liepos 14 vyks „UEFA EURO 2024” čempionatas, o liepos 2 – rugpjūčio 11 dienomis Prancūzijos sostinėje Paryžiuje vyks vasaros olimpiada. Neveltui Adele šią vasarą pavadino „tokia įdomia“ ir taip pat panoro būti šios įsimintinos vasaros Europoje dalimi.

Ar šie koncertai bus įžanga į jos pasaulinį turą, atlikėja išlieka paslaptinga ir gerbėjams daugiau nieko nekomentavo.