Albumą gaminti jie pradėjo dar 2005 metais ir išleisdavo po kūrinį per metus. 2007 metų lapkritį pasirodęs kūrinys "Venera" ir jo sėkmė, privertė grupę persvarstyti savo skambesio prioritetus.

Teko atmesti didžiąją dalį jau sukurtos muzikos ir pradėti gamybos procesą iš naujo. 2009 m. vasarą pasirodė singlas "Noriu Rėkt!" įrašytas kartu su vokaliste Jazzu. Grupė suskambo ne tik hiphopo mėgėjų grotuvuose.

Pagaliau trejų metų kūrybinės kančios ir galutinio rezultato paieškos baigėsi. Albumas "Odiseja 49" - futuristinė hiphopo, electronikos, naujojo džiazo bei autentiškos lietuviškos lyrikos kelionė. Rezultatas išvys pasaulį ribotu tiražu. Jame tilps ne tik albumo kūriniai, bet ir papildoma medžiaga.

Albumo turinį sudarys 17 kūrinių: kelių girdėtų kūrinių naujos versijos ir niekur nenutekėję gabalai, sukurti per paskutinius porą metų. Tarp albumo svečių: Jazzu, „Freaks On Floor“, Dj Mamania, „Mental Crew“, fLako bei būrys talentingų Lietuvos muzikantų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)