Šiemet jis išties gausus. Tai matėsi ne tik iš grūsčių prie festivalio teritorijos, bet ir eilių bei palapinių gausos. Nors, šiemet organizatoriai dar labiau patobulėjo ir eilių tikrai žymiai mažiau.

„Įspūdžiai nerealūs, čia trečias mano Open'eris, bet tokio gero line up'o ir vaibo dar nėra buvę! Oras pasakiškas, apie 30 laipsnių šilumos, maistas skanus, visai ne stereotipiškai festivališkai“, – džiaugėsi festivalyje esantys lietuviai.

Pačią pirmą dieną pagrindinėje scenoje pasirodė Nickas Cave'as, „Arctic Monkeys“ bei Noelis Gallagheris su grupe, Migos.

Kitomis dienomis festivalio lankytojus pasileisti plaukus privers tokios superžvaigždės kaip „Depeche Mode“, „Massive Attack“, „Gorillaz“, Bruno Marsas ir dar daugelis muzikantų bei grupių.

Kol kas nuotraukų albume – pirmoji festivalio diena:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)