Nors šių atlikėjų dainos jau nebešmėžuoja radijo stočių ir televizijos populiariausių dainų sąrašuose, susirinkusių gerbėjų skaičius dainuojantis kartu su atlikėjais jų geriausius hitus rodo, kad jų dainos dar virpina nostalgiškus prisiminimus.

Koncertą pradėjo „Londonbeat“ ir iš karto išjudino publiką savo auksiniu hitu „I’ve been thinking about you“. Po jo į sceną žengė atlikėjas Fancy ir vienintelė tą vakarą pasirodžiusi moteris Samantha Fox. Pastaroji susirinkusiems žiūrovams paliko didžiausią įspūdį. Atlikėja koncertavo su gyvo garso grupe, pritariant tūkstantinei miniai atliko savo legendinius hitus „Nothing ‘s gonna stop me now“ ir „Touch me“, kurie skambėjo ir akustinėmis versijomis. Vakarą vainikavo italų daininkas bei dainų autorius Roberto Zanetti slapyvardžiu Savage, kurio daina „Goodbye“ buvo kartojama net keletą kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)