Tačiau lapkričio mėnuo taip pat nenusileis renginių gausa ir žinomais scenos vardais – paskutinį rudens mėnesį savo pasirodymą mūsų šalyje surengs industrinio metalo genijus bei grupės „Rammstein“ lyderis Tillas Lindemannas, o lyrinės muzikos išsiilgusius Lukiškių kalėjime suburs jau trečią sezoną besitęsianti intymių koncertų serija „Piano & A Microphone“.

Kaip rašoma pranešime spaudai, nenuobodžiaus ir sporto gerbėjai – lapkritį krepšinio sirgalių laukia atkakli ir įnirtinga Vilniaus „Ryto“ kova prieš Kauno „Žalgirį“ bei „KOK“ bušido turnyras.

Koncertų serija „Piano & A Microphone“
Lapkričio 16 ir 23 d. Vilniuje

Mylimas formatas ir graži koncertų serija, įkvėpta legendinio Prince’o albumo „Piano & A Microphone 1983“, sugrįžta. Kaip ir praeitus du sezonus, taip ir šį, pačiame Lukiškių kalėjimo cerkvės centre bus tik du instrumentai – fortepijonas ir mikrofonas. Kai kurie Lietuvos muzikos kūrėjai tokiame vaidmenyje bus pirmą, o gal – ir paskutinį kartą, taip pat ne vienam jų teks išeiti iš komforto zonos. Šįkart intymių koncertų seriją tęs kultinės grupės „Bix“ narys Saulius Urbonavičius-Samas (lapkričio 16 d.) ir duetas „Baltos Varnos“ (lapkričio 23 d.).

Baleto trupės „International festival Ballet“ pasirodymas „Gulbių ežeras“
Lapkričio 5-8 d. Jūsų mieste

Lapkričio mėnesį Lietuvoje – iš Vokietijos atvyksiančios baleto trupės „International Festival Ballet“ pasirodymas, kurio metu žiūrovai turės galimybę išvysti didingiausią pasaulyje „Gulbių ežerą“. Jo metu ant scenos pasirodys net 48-ios šokėjos-gulbės, o visą spektaklį lydės simfoninio orkestro „Festival Orchestra“ muzika. Trupės gastrolės sulaukė didžiulės sėkmės bene visame pasaulyje – nuo Jungtinių Amerikos Valstijų, įvairių Europos šalių, iki Azijos žemyno, o lapkričio mėnesį „International Festival Ballet“ pasirodys net keturiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Betsafe-LKL krepšinio varžybos: Vilniaus „Rytas“ – Kauno „Žalgiris“
Lapkričio 5 d. Vilniuje

Atsinaujinęs ir lietuvišką komandos branduolį išsaugojęs Vilniaus „Rytas“ pradeda 2023/2024 m. krepšinio sezoną. Jau visai netrukus, lapkričio 5-ąją, sostinės komanda stos į akistatą su Kauno „Žalgiriu“. Dvi stipriausios šalies krepšinio komandos susikaus Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje – čia krepšinio sirgalių laukia atkakli ir įnirtinga kova iki paskutinės varžybų minutės.

Cirko spektaklis „Alisa stebuklų šalyje“
Lapkričio 21 d. Vilniuje

Magiškas ir kerintis pagal Lewiso Carollo romaną pastatytas cirko spektaklis „Alisa stebuklų šalyje“ – pirmą kartą Lietuvoje. Šis pasirodymas – teatro cirko „Elysium“ Europos turo dalis, į sostinėje esančią „Compensa“ koncertų salę sukviesiantis tiek mažus, tiek ir didelius. Spektaklio metu atgims garsiausi šios pasakos personažai – Baltasis triušis, Skrybėlius, Česyro katinas, Širdžių karalienė ir drąsioji Alisa. Ryškūs kostiumai, fenomenalūs akrobatikos triukai, modernios 3D foninės scenos ir LED ekranai panardins visus susirinkusius į nepaprastą legendinės pasakos atmosferą ir suteiks gerų emocijų visai šeimai.

Koncertas „Till Lindemann Tour 2023“
Lapkričio 28 d.

Lapkričio 28 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje savo koncertą surengs industrinio metalo genijus, pagrindinis „Rammstein“ grupės balsas ir lyderis Tillas Lindemannas. Tai – atlikėjo koncertinio turo dalis, kurio metu jis surengs 24 pasirodymus 13-oje Europos šalių. Milijonų gerbėjų visame pasaulyje dievinamas T. Lindemannas yra vienas talentingiausių šių dienų roko dainininkų, turintis nepaprastą charizmą, išskirtinę energiją ir balso galią. Visiems susirinkusiems į jo koncertą atlikėjas žada dar daugiau metalo, senų bei naujų hitų, įspūdingų vizualinių efektų ir, be abejonės, nepamirštamą šou.

Turnyras „KOK Mega Series Hero’s“
Lapkričio 18 d. Vilniuje

Lapkričio 18-ąją, šeštadienį, sostinės „Avia Solutions Group“ arenoje vyks „KOK Mega Series Hero’s“ turnyras, organizuojamas Lietuvos bušido federacijos. Tai – itin laukiamas kovos sporto entuziastų renginys, kurio metu susikaus geriausi Lietuvos ir pasaulio kovotojai, tarp kurių – ir į ringą sugrįžtantis Sergejus Maslobojevas, kuris stos į akistatą su Anglijos čempionu Rhys Brudenell.

Paulinos Paukštaitytės albumo pristatymo turas
Lapkričio 10-25 d. Jūsų mieste

Jaunosios kartos atlikėja Paulina Paukštaitytė pristato pirmąjį koncertinį turą, dedikuotą debiutiniam jos albumui „11 raidžių“. „Šio albumo kūryba truko daugiau nei 4 metus – jis įprasmina mano gražiausią kūrybos bei meilės etapą, todėl tikiu, kad šie koncertai bus kupini akimirkų, kurias prisiminsiu visą gyvenimą“, – teigia ji. Pasirodymo metu atlikėjai pritars gyvo garso grupė, o visiems susirinkusiems Paulina žada daug emocijų, šokių ir netikėtų svečių. „Noriu, kad kiekvienas į mano koncertą atėjęs žmogus jaustųsi ypatingai – į šiuos šou įdėjau visą savo širdį“, – sako atlikėja.

Koncertas „Disco 80“
Lapkričio 25 d. Kaune

Lapkričio mėnesį Kauno „Žalgirio“ arenoje – nostalgijos kupinas ryškiausių 80-90-ųjų žvaigždžių šou „Disco 80“. Kaip teigia renginio organizatoriai, šis festivalis bus kupinas ne tik muzikos, bet ir to laikmečio atmosferos, spalvingų kostiumų, linksmybių ir, be abejonės, popmuzikos ikonų. Pasirodymo metu ant scenos visiems puikiai žinomus hitus atliks tokios žvaigždės, kaip „C.C.Catch“, „Army Of Lovers“, „Bad Boys Blue“ ir „Mauro“.

Orkestro „Lords of The Sound“ pasirodymas
Lapkričio 8-12 d. Jūsų mieste

Į Lietuvą grįžta naujosios kartos orkestras „Lords of The Sound“, mūsų šalies publikai pristatysiantis naują programą „The Music of Hans Zimmer“. Hansas Zimmeris – vokiečių kino kompozitorius, išpopuliarėjęs po kultinio filmo „Lietaus žmogus“ pasirodymo, tapusio tikru lūžiu jo karjeroje – už muziką šiame filmo takelyje H. Zimmeris buvo apdovanotas Oskaro nominacija. „Spider man 2“, „The Dark Knight“, „Lone Ranger“, „Interstellar“, Sherlock Holmes“ – tik keli kompozitoriaus hitai, kuriuos atliks lapkričio mėnesį į Lietuvą atvyksiantis orkestras. „Lords of The Sound“ visus susirinkusius panardins į nepamirštamus šilto vasaros vakaro pojūčius, nuostabios pasakos atmosferą, pripildytą mėgstamų kompozicijų, simfoninio garso grožio, roko skambesio, ryškių vizualinių efektų, galingų solistų, choro vokalinių partijų, nevaržomos energijos ir pozityvo“, – kalbėdami apie artėjančius orkestro pasirodymus teigia renginio organizatoriai.

Atlikėjų „Pupo“, „Secret Service“, „Savage“ ir „Joy“ koncertas
Lapkričio 3-4 d. Klaipėdoje ir Kaune

Keturios žvaigždės, trys šalys ir apie 200 minučių į nuostabius prisiminimus nukelsiančios muzikos. Lapkričio 3 dieną Klaipėdoje, o 4-ąją – Kaune koncertuos ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje žinomi vardai – iš Italijos kilę „Pupo“ ir „Savage“, švedai , „Secret Service“ bei iš Austrijos atvyksianti grupė „Joy“ . Didelio populiarumo sulaukę atlikėjai visiems susirinkusiems atliks ne tik populiariausius savo hitus, tokius kaip „Su di Noi“, „Ten O’Clock Postman“, „Touch By Touch“, „Goodbye“, bet ir naujausius singlus.

Komiko Danielio Slosso pasirodymas „Can’t“
Lapkričio 26 d. Vilniuje

Didžiulio populiarumo sulaukusi tarptautinė komedijos superžvaigždė iš Škotijos sugrįžta į Lietuvą – lapkričio 16 dieną, Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje savo pasirodymą surengs humoristas Danielis Slossas. Tai – vienas garsiausių naujosios kartos komikų, kuris nuolatos yra kviečiamas į įvairius festivalius, televizijos laidas tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek JAV bei išparduodantis bilietus į visus savo pasirodymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją