Pagal atlikėjos pasiūlytą principą, į prie pat scenos esančią „Monster Pit“ erdvę gali patekti asmenys, įsigiję bilietus ir atėję į renginį pirmieji. Kaip nurodoma oficialiame Lady Gagos tinklalapyje, pirmenybę patekti į „Monster Pit“ turės „monstriukai“, kurie atvyko pirmieji, ilgiausiai laukė eilėje arba išskirtinai pasiruošė į dainininkės rengiamą pokylį.

Lady Gaga koncerto scenos maketas

Beje, keli koncertą stebintys iš šios specialios erdvės gerbėjai po renginio galės susitikti su pačia atlikėja. Pabrėžiama, jog bilietų kaina nesiskiria, norintiems patekti į šią pakylą gerbėjams galioja aukščiau įvardinti principai.

Kovo pabaigoje 26-erių sulaukusi Lady Gaga, kurios tikrasis vardas Stefani Joanne Angelina Germanotta, šiuo metu yra pačioje savo populiarumo viršūnėje. Dainininkės "sąskaitoje" - per 23 mln. parduotų albumų ir daugiau kaip 64 mln. parduotų singlų. Lady Gaga yra įtraukta į geriausiai perkamų visų laikų atlikėjų sąrašus.

Nors atlikėja dar gana jauna, jos namus puošia išties didelis apdovanojimų skaičius – ji turi net 5 prestižines „Grammy“ statulėles ir 13 MTV muzikinių vaizdo klipų apdovanojimų. 2011-aisiais amerikiečių verslo žurnalas „Forbes“ Lady Gagą pripažino įtakingiausia pasaulio garsenybe, o 2012-aisiais garsus muzikinis žurnalas „Billboard“ skyrė dainininkei 4-ąją vietą daugiausiai 2011-aisiais uždirbusių atlikėjų sąraše, mat praėjusiais metais ji savo sąskaitą papildė daugiau kaip 25 mln. JAV dolerių.

Lady Gaga daug dėmesio skiria savo gerbėjams. Aktyviai socialiniuose tinkluose bendraujanti ir savo asmeninėmis nuotraukomis besidalijanti atlikėja pagal bendrus skirtingų socialinių platformų lankomumo skaičius stipriai lenkia antroje vietoje likusią Rihanną ir trečioje – Justiną Bieberį. Lady Gaga turi beveik 50 milijonų gerbėjų „Facebook“ tinkle ir jų skaičius nuolat auga. Dainininkės „Twitter“ profilį akylai seka per 22 mln. žmonių. Ji gali pasigirti ir milžinišku peržiūrų skaičiumi „Youtube“ svetainėje, kur jos jos kūriniai buvo peržiūrėti per 2,1 mlrd. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)