Prasčiausių dainų žodžių dešimtukas

1. „Ši frazė – rimtesnė už vėžį, ritmas yra šokėjas“ (I’m serious as cancer, when I say rhythm is a dancer); iš „Snap“ dainos „Rhythm Is A Dancer“.

2. „Nenoriu pamatyt vaiduoklio, šito reginio labiausiai bijau, geriau ramiai sugraušiu skrebutį ir vakaro žinias pažiūrėsiu“ (I don’t want to see a ghost, it’s a sight that I fear the most, I’d rather have a piece of toast, watch the evening news); iš „Des’ree dainos „Life“.

3. „Čia – tavo ši..a ar mamytės elnias?“ (Is that yo ass, or yo mama half reindeer?); iš Nelly, P Daddy ir Murphy Lee dainos „Shake Ya Tailfeather“.

4. „Jis buvo vaikinas, ji –mergina, ar bereikia ką pridurti?“ (He was a boy, she was a girl. Can I make it any more obvious?); iš Avril Lavigne dainos „Sk8er Boi“.

5. „Tu man brangus, kaip storam vaikui – tortas“ (I love you like a fat kid love cake); iš „50 cent“ dainos „21 Questions“.

6. „Laikas – tarsi laikrodis mano širdy“ (Time is like a clock in my heart); iš „Culture Club dainos „Time“.

7. „Tu turi „Prados“ krepšį su daug daiktų (You got a Prada bag with a lotta stuff in it), iš Villo Smitho dainos „Gettin’ Jiggy Wit It“.

8. „Laimė, mano krūtys – mažos, nesupainiosi su kalnais“ (Lucky that my breasts are small and humble, so you don’t confuse them with mountains); iš Shakiros dainos „Whenever, Wherever“.

9. „Jos ši..a – kaip sunkvežimis, kaip sunkvežimis“ (She had dumps like a truck, truck, truck); iš „Sisqo“ dainos „Thong Song“.

10. „Tik laikas parodys, ar ištversim laiko išbandymą“ (Only time will tell if we stand the test of time); iš „Van Halen“ dainos „Why Can’t This Be Love“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją