„Šis naujas klipas ir artėjantis žiemos koncertinis turas skirtas pasidžiaugti artimiausiais žmonėmis, parodyti dėmesį vieni kitiems ir pajusti šilumą“, – pasakoja Andrius iš grupės Kūjeliai.

„Taip, šiemet dėl to ir koncertiniam turui pasirinkome ypatingas erdves, ir itin daug dėmesio skiriame, kad tai būtų jaukus vakaras iš kurio visi išeisime su plačiomis šypsenomis“, – dalinasi Julius.

Grupė "Kūjeliai" Kotrynos bažnyčioje

„Kūjelius“ daugelis pamėgo televizijos projekte „Du balsai – viena širdis“. Apsiginklavę įvairiausiais instrumentais ir atlapaširdišku bendravimu, „Kūjeliai“ suvienija tikrom linksmybėm. Pasidabinę drobiniais marškiniais, persirišę gitaras tautinėmis juostomis jie siautėja lyg rokenrolo koncerte.

Pirmasis koncertas Klaipėdoje vyks Kultūros fabrike gruodžio 27 dieną, Kaune sausio 11 dieną ir Vilniuje sausio 12 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją