Iššūkio esmė – atlikėjams vienam kitą išbandyti savo mylimiausiose veiklose. Pirmojo iššūkio metu J. Jarutis pakvietė konkurentę į virtualų golfo aikštyną. Niekam ne paslaptis, jog golfas – mylimiausias Justino hobis. Tačiau ar išmokęs pagrindinių šio sporto gudrybių dainininkas sugebės GJan nurungti laikydamas golfo lazdą ir mušdamas kamuoliuką kaire ranka? Būtent tai šiandien pamatys „Delfi“ skaitytojai.

„Atsipalaiduok, čia reikia atsipalaidavus taikyti“, – patarimais dalijosi J. Jarutis.

Tiesa, kaip jam nepasisekė pirmasis smūgis prieš vaizdo kamerą, jis pats juokėsi, kad iš reportažo bus iškirpta. Deja, mes to nepadarėme ir kadrus palikome.

„Tai sportas, kuriame tu vieną dieną galvoji, kad esi geras, o kitą dieną sakai, kad visas gyvenimas šlamštas, kad esi blogiausias žmogus pasaulyje, nes tau tiesiog nepavyko sužaisti. Bet gali būti, kad išvažiuosi besijausdamas karaliumi, apie tai net daug memų yra sukurta“, – šypsosi J. Jarutis.

GJan, iš pradžių nedrąsiai smūgiavusi pro šalį, po kurio laiko, pasipraktikavusi, ėmė gąsdinti Justiną. Tačiau tada dainininkas parodė, ką iš tiesų sugeba – vieną kartą kamuoliukas sustojo likus 11 metrų iki duobutės, kitą – jau 8, o trečią nepataikė vos per plauką – buvo likęs vos vienas metras.

Savo jėgas aikštelėje išbandė ir Jonas Nainys.

Tačiau tuomet Justinui teko perimti lazdą į kairę ranką ir būtent tokiu neįprastu būdu susirungti su šios sporto šakos debiutante Greta. Po pirmojo J. Jaručio smūgio GJan juokėsi: „gi pats pasiūlei!“.

Kas laimėjo virtualaus golfo iššūkį, galite jau dabar pamatyti vaizdo reportaže. Na, o kas iš jų laimės keturių raundų nuožmią muzikinę kovą Šiaulių arenos scenoje išvysime jau balandžio 5 dieną, renginyje „Red Bull SoundClash“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją