Kaip manote, ką muzikantai veikė viduržiemy prie ežero?

Teisingai atsakiusį (atsakiusią) grupė pažadėjo pasikviesti į kino filmo „Valentinas vienas“ premjerą Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje arba Šiauliuose, tad komentaruose palikite savo elektroninio pašto adresą, kad būtų galima su jumis susisiekti.

Papildyta:

Grupė dėkoja visiems dalyvavusiems už teisingus arba šmaikščius atsakymus! Nors teisingų atsakymų buvo sulaukta gana nemažai (dauguma jų buvo net ir teisingai įvardintas pavadinimas dainos, kuriai buvo filmuojamas vaizdo klipas), kvietimus į kino filmą „Valentinas vienas“ šįkart skiriame Vytui, kuris ne tik iššifravo „biplanų“ savaitgalinį užsiėmimą, bet ir apsilankė grupės koncerte.

Vytas, 2013-02-04 15:38
Filmavo vaizdo klipą naujai dainai "Amore", kuri labai gražiai keletą kartų nuskambėjo šeštadienį per jų koncertą "Alaus namuose". Koncertas vykęs, ačiū

Tuo tarpu pačiu smagiausiu spėjimu, gerokai pralinksminusiu grupės muzikantus, galima tituluoti šį komentarą:

Blyn, 2013-02-04 14:10
matylius moke sinchroninio plaukimo,grojant gyvai muzikai.

Ačiū dar kartą visiems už dalyvavimą! Netrukus tikimės jus pradžiuginti dainos „Amore“ vaizdo klipu, kuris jau montuojamas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)