Naktinis šokių klubas vilniečius netikėtomis puošmenomis pasitiko jau lauke. Fasado ir vidaus dekoru rūpinosi „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“, visada stebinantis išskirtinėmis idėjomis. Šį kartą klubas švytėjo raudona – meilės spalva, rašoma pranešime spaudai.

Į gimtadienį rinkosi kviestinė publika – lojaliausi klubo lankytojai. Kiek po vidurnakčio čia jau buvo tiršta, nes svečiai žinojo, jog scenoje netrukus pasirodys atlikėja Džordana Butkutė, surengusi išties įsimintą muzikinį pasirodymą.

„Matérialistes“ bendraturtis Matas Puodžiūnas pasidžiaugė, kad svečiai šįmet ypatingai aiškiai išgirdo jo prašymą nenešti dovanų ir gėlių. Vietoje to Matas paprašė prisidėti prie jo su komanda organizuojamos jau tryliktos misijos į Ukrainą.

„Kas kaip galėjo, tas taip prisidėjo. Sulaukiau ir staigmenos, kuri tikrąja to žodžio prasme atvažiavo prie klubo durų – reanimobilio. Sužeistiems Ukrainos kariams taip reikalinga transporto priemonė jau kovo pirmosiomis dienomis iškeliaus į prie Bahmuto esančią karo lauko ligoninę“, – pasakojo M.Puodžiūnas.

Vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją