Evex (Ieva) yra jauna atlikėja iš Utenos, muzikuojanti nuo ketverių metų: „Muzika man yra labai daug - nuo mažų dienų pradėjau gyventi su ja ir tapome labai geros draugės“.

Ewex talentas įvertintas ne tik daugybe diplomų, padėkų už kūrybą – ji nominuota „Lietuvos hiphopo apdovanojimai 2005“ kaip geriausia atlikėja, užėmė pirmąsias vietas įvairiuose konkursuose bei festivaliuose: „Jaunos laisvės dainos“, „Ave vita“ ir kt. Perspektyvi atlikėja šiuo metu įrašinėja albumą „Porno sound“ studijoje, dirba su geriausiais prodiuseriais, tokiais kaip Donciavas, Zaza.

Klaipėdoje atlikėja koncertuos pirmą kartą, tačiau yra smagiai nusiteikusi: „Nežinau kodėl, bet jūsų miestas man asocijuojasi su šiluma“ ir iš Klaipėdos publikos tikisi palaikymo, nes yra paruošusi paprastą, bet labai nuoširdų pasirodymą.

Kitas svečias – Nasty Shit (Ramūnas): IAL (Individual Appearance Label) įkūrėjas, hiphopo renginių organizatorius bei atlikėjas, autorius, muzikinių projektų ,,Sfera“ ir ,,Brutali pagunda“ dalyvis, nominuotas „Alternatyvios muzikos apdovanojimai 2005" ir „Lietuvos hiphopo apdovanojimai 2005" renginiuose kaip geriausias hiphopo atlikėjas.

Su atlikėja Ewex jis susipažino praeitais metais, pakvietė koncertuoti į savo organizuojamus renginius, o po to sekė ir bendri jų kūriniai.

„Atliksiu naujas dainas iš savo greitai pasirodysiančio albumo „Mano miestas“. Ewex ir mano kūryba šiek tiek skiriasi. Aš daugiau apie „tūsus“, ji - apie jausmus. Visą tai bandysime sujungti. Jeigu mūsų klausys – tikslas bus pasiektas. Būna renginių, kur jaučiamas stiprus ryšys su publika. Tikiuosi taip bus ir „Global“ klube, Klaipėdoje“, - apie būsimą pasirodymą pasakoja Nasty Shit.

Be klubo rezidento Dj Fella, publiką linksmins Dj Mantini – r'n'b ir urban muzikos ambasadorius Lietuvoje. Jo balsą galima išgirsti Zip Fm eteryje – ten su kolegomis veda hiphopo laidą ,,Gatvės lyga“.

Taigi šiame „Tastiest Choco Friday“ daug naujų veidų, gyvos ir nuoširdžios, užvedančios muzikos: „Specialiai „Global“ klubui paruošėme non stop miksą, snausti publikai neleisime“, - žada vienas svečių – Nasty Shit.

Tuo tarpu didžiojoje salėje taip pat nebus liūdna – čia pultą dalysis lankytojams puikiai žinomas rezidentas Dj Blackie ir vis dažniau prie pulto pasirodantis Manchini.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją