Dairosi klubo Londone

Stiliaus ir muzikos ikona galintis drąsiai vadintis D. Ramirez sako, kad šiemet nuo komercinio skambesio krypsta link alternatyvos. Atlikėjo studijos taikiklyje – ne tik keliantis į viršų hausas, bet ir tamsesnis tech house ir techno skambesys.

„Šiuo metu dairausi tinkamo klubo Londone, kuris pajėgs atlaikyti mano planuojamą renginių seriją“, – pasakoja Mark Knight ir kultinių „Underworld“ bendražygis D. Ramirez.

Naujausias D. Ramirez kūrinys „Tease Machine“:

Didžėjus taip pat atskleidžia, kad ilgainiui didmiesčių šurmulį ketina iškeisti į ramybę kaime. „Vis dažniau pasvarstau apie ramų gyvenimą didžiuliame dvare. Mano platūs studijos langai žiūrės tiesiai į sodą. Taip pat ketinu atidaryti mokyklą ir mokyti vaikus muzikos prodiusavimo. Gal ją įkurti tiesiog dvare?“, – svarsto D. Ramirez, kurį penktadienį „Exit Vilnius“ scenoje sutiks Ignas.

Spalvingas ketvertas

Toliau sostinės klubo kalendoriuje – galingos Švedijos EDM scenos atstovo Henrik B vizitas. Jau 20 metų grojantis didžėjus, bendradarbiaujantis su tokiais atlikėjais kaip Axwell, Avicii ir John Dahlback, Vilniuje lankysis kovo 8 dieną.

Mėnesio viduryje „Exit Vilnius“ didžėjų pakylą išbandys Funkagenda iš D. Britanijos. Daugiatūkstantinių „Sensation“ renginių žvaigždė ir daugybės klubinių hitų autoriaus pristatys šviežutėlį singlą „Blacklight“.

D. Britanijos vėliavą iš Funkagenda perims jo tautietis Mark Robinson, kurio pagrindinis ginklas – išgrynintas hauso skambesys.

Kovo mėnesį užbaigs Cedric Gervais iš Majamio, JAV. Šiuo metu antrąjį karjeros kvėpavimą išgyvenanti šokių muzikos žvaigždė į „Exit Vilnius“ šokių aikštelę žengs kovo 29 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)