„Kim Fai aplankyti būtina, tačiau neverta praleisti ir penktadienio nakties“, – sako Jovani, šiandien į klubą atvykstantis su naujausiu savo hitu „Still Dreaming“. Kartu su „Jovani@Club“ radijo laidos viršininku siaus Andy Roze iš „Flaxen Beats“ didžėjų komandos.

Spindi jau dabar

„Naujosios mokyklos lyderis“, – pagyrų į Palangą atvykstančiam Kim Fai negaili šokių muzikos autoritetas Mark Knight. Nors jis didžėjų vadina ateities žvaigžde, „Exit“ svečias visu ryškumu spindi jau dabar.


Tai patvirtina didžėjaus turo grafikas, sudarytas vasarai. Sezoną griausmingai atidaręs Ibizos klube-milžine „Amnesia“, Kim Fai vasarą aplankys ne tik Europos, bet ir Azijos, Amerikos ir Kanados festivalius ir klubus.


Visų pirma Kim Fai išgarsėjo kaip talentingas prodiuseris. Šiandien jo kūrinius ir remiksus dalinasi lyderiai: „Toolroom“ ir Steve Angello leidybinė kompanija „Size“.

Studiją įsirengtų kaime 

Atlikėjas prisipažįsta, kad sena, bet dar neįgyvendinta jo svajonė – sukurti remiksą vienam iš grupės „Oasis“ hitų. „Vaikystėje buvau didžiulis „Oasis“ fanas, dėl jų išmokau net groti gitara. Mėgčiau remiksuoti vieną iš „Oasis“ dainų, bet būtų baisu sugadinti gerą daiktą“, – atvirauja Kim Fai.


Didžėjus pasakoja, kad turėdamas neribotą biudžetą, savo studiją įsirengtų kaime. „Mėgstu kaimo vaizdelį, būtent jį norėčiau matyti pro studijos langą. Prabangi akustika ir retro įranga. Geriausias kavos aparatas ir sušio sukimo rinkinys po ranka“, – savo svajonių studiją piešia didžėjus.


Kim Fai apie sušį kalba neatsitiktinai – pastaraisiais metais didžėjus mėgaujasi maisto gamyba. „Tai man padeda nuleisti garą po darbo dienos studijoje. Mano išrinktoji šiam įpročiui tikrai neprieštarauja“, – juokiasi „Exit“ šeštadienio svečias.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją