Kartos scenarijų

„Dviračio neišradinėsiu. Lygiai prieš metus, lygiai toje pačioje scenoje, lygiai su tais pačiais draugais užsukome didžiausią įmanomą fiestą. Šokių aikštelėje turėjome beveik 800 žmonių ir beprotiškai gerą atmosferą. Šiemet kartojam šventę. Vienintelis ir svarbiausias skirtumas – nauja muzika“, – sako Jovani.

„Tai – svarbiausia ir stipriausia klubinės muzikos radijo laida Lietuvoje“, – choru tvirtina klubinės scenos simboliai Ignas ir Lauris Lee, be jokių kalbų sutikę pakartoti magišką „Jovani@Club” gimtadienio fiestą.
„Grosiu labai geru laiku, todėl „Miami Dream“ pagrosiu dar anksčiau už patį Jovani“, – į Jovani superhitą, kuris „Youtube“ portale jau viršija 200 tūkstančių peržiūrų, kėsinasi Ignas.

Įlies naujo kraujo

Kaip ir praėjusiais metais, trys house muzikos vilkai ant „G“ didžėjų pakylos paliks erdvės naujam talentui.

Juo tapo Justin Beat, kuris įveikė net 150 kitų didžėjų, iš jų – 20 finalo dalyvių, „Jovani@Club“ paskelbtame geriausio mikso konkurse. Čempioną išrinko „Zip FM“ klausytojai, iš viso konkurso dalyviams atidavę per 5000 balsų.

„Klube „G“ užsuksiu jau 200 laidą, ji bus gyvai transliuojama ir internetu“, – statistikos mėgėjams beria Jovani. Ir priduria, kad kiekvieną šeštadienį nuo 18 iki 22 valandos skambančioje laidoje liejasi ne tik klubinės natos, bet ir raidės.

Per ketverius metus Jovani eteryje pakalbino tokias klubines žvaigždes kaip David Guetta, Tiesto, Fedde Le Grand, Funkerman, Olav Basoski, Soul Central ar The Shapeshifters.

Griausmingas „Jovani@Club“ gimtadienis pernai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją